importància de tenir una pàgina web

La importància de tenir una pàgina web

La importància de tenir una pàgina web

 

Actualment, podem creure que les xarxes socials són les protagonistes a la venda per internet. No obstant això, hi ha diferents gestors de contingut (CMS), com WordPress que facilita la creació de pàgines web i botigues en línia amb Woocommerce, permetent crear projectes simples i avançats, podent triar a poc a poc les funcionalitats que li vols donar.

Molts propietaris d’empreses no veuen la importància d’una pàgina web. De fet, un estudi recent va revelar que, de 400 petites empreses enquestades, només el 56% té una pàgina web i només el 53% està optimitzat per a dispositius mòbils. Això vol dir que menys del 30% dels propietaris de petites empreses tenen una pàgina web optimitzada per a mòbils. No són conscients que les cerques de serveis i productes han crescut exponencialment a internet, i les noves generacions a part de comprar sobretot a botigues en línia, busquen la informació dels productes i serveis que volen/necessiten/desitgen a internet, Com sabran ells que existeixes, si no tens presència a internet?

 

Necessites més que les Xarxes Socials

Sabeu que el 63% dels consumidors utilitzen les pàgines web de les empreses per obtenir-ne més informació?

Els propietaris d’empreses pensen avui en dia que poden utilitzar llocs de ressenyes o plataformes de xarxes socials per connectar amb els seus clients en lloc d’una pàgina web. No obstant això, és el segon mètode en línia més utilitzat per saber més sobre les empreses, només per darrere dels motors de cerca.

Podem dir que: les xarxes socials i els llocs de ressenyes no seran suficients.xarxes socials

Sabeu que segons estudis el 30% dels consumidors ni tan sols es plantegen treballar amb una empresa que no tingui una pàgina web? Això també s’aplica a la venda de serveis a empreses, incrementant exponencialment el % de les consultes de la pàgina web abans d’arribar a un acord.

Promocionar la teva pàgina de Facebook, Twitter, Instagram, … no n’hi ha prou. La majoria dels nostres clients poden consultar diferents fonts d’informació, abans de prendre la decisió, de passar a ser clients nostres, és a dir, de comprar els nostres productes o serveis.

Això vol dir que és molt important que qualsevol empresa (petita, mitjana o gran) tingui una pàgina web o botiga en línia. Si no la tens, estàs perdent clients a favor de la competència. I a més, aquesta pàgina web, ha d’estar optimitzada per a mòbils i ordinadors, s’han de tenir en compte diferents aspectes com: la càrrega de la web, el disseny, la seguretat,… Si per exemple, un client potencial intenta accedir a la pàgina web al dispositiu mòbil i triga una eternitat a carregar, o no s’adapta bé a la pantalla, sortirà de la web i no tornarà.

Sabeu que el 46% dels consumidors afirmen que la pàgina web és un dels principals factors de confiança en una empresa?

 

Potenciar el SEO de la teva pàgina web

El poder dels motors de cerca segueix sent enorme i de moment ho seguirà sent durant algun temps.

Un bon posicionament SEO és necessari perquè la pàgina web aparegui a les cerques i és una feina en què hem de ser constants. És necessari per connectar els consumidors amb el teu negoci. Els principals factors que contribueixen a aparèixer als resultats de les cerques estan tots relacionats amb les pàgines web. Per aprofitar el poder de les cerques i els milers de consumidors que les utilitzen, cal tenir una pàgina web amb el teu propi domini.

SEO

 

Quan va ser la darrera vegada que vas mirar més enllà de la primera pàgina dels resultats de la cerca?

Pots pagar pels anuncis per estar a la primera pàgina, i l’única manera de pujar als rànquings de cerca i aparèixer a la primera pàgina, és amb un bon SEO.

A la teva pàgina web, en fer un anunci o posicionar la teva pàgina web amb un bon SEO, pots decidir on aterrarà el potencial client de la teva pàgina web, per mostrar la informació adequada i posar els punts de conversions que creguis adequats.

 

Millors eines d’analítica

Les diferents xarxes socials controlen totes les dades que recullen sobre els visitants. Això fa que sigui difícil reunir qualsevol informació sobre qui veu les teves pàgines, com interactuen amb elles i el seu valor, que sigui diferent de la mostrada per ells. No poder personalitzar la manera de mesurar o la manera de fer-ho, pot fer molt difícil desenvolupar un pla de màrqueting eficaç per al futur de l’empresa.

Una pàgina web o botiga en línia, et permet personalitzar el seguiment i l’activitat del trànsit de la web. Així, podràs conèixer dades clau com des d’on arriben a la teva pàgina, com hi accedeixen, d’on vénen i què volen fer. Aquest tipus de dades té un valor incalculable per entendre el que funciona i el que no, i per ajudar-te a desenvolupar una estratègia de màrqueting més eficaç.

El panorama en línia seria molt diferent sense els dominis propis de les marques i les seves pàgines web. Continua sent la forma més completa de mostrar una marca en línia i crear una imatge i el perfecte aparador, davant dels possibles clients. Si no tens una pàgina web ben dissenyada i optimitzada, el teu negoci corre el risc de quedar enrere.

Si un consumidor té dubtes sobre a quina botiga comprar, la decisió la podrà prendre segons la professionalitat i qualitat de la pàgina web. A més, això pot donar indicis que hi haurà una bona atenció al client per part de la marca o del que trobareu si decideix anar físicament a la botiga.

I com rempre, recordeu que si teniu qualsevol dubte o necessiteu assesorament per fer la vostra pagina web, nomes teniu que consultar-nos i us atendrem sense compromís.