Aquesta és la millor hora per a publicar en Instagram i Facebook, segons un estudi.-areadesign

Aquesta és la millor hora per publicar en Instagram i Facebook, segons un estudi

 

El nou informe de Sprout Social revela els mapes de calor quant a participació i influència en les xarxes socials de les publicacions. Gràcies a aquest estudi, és possible saber quina és la millor hora per a publicar en Instagram, Facebook, Twitter i LinkedIn.

Conèixer els millors horaris per a publicar continguts en les xarxes socials és indispensable per a aconseguir una bona audiència, i les empreses ho saben. Un nou estudi revela els mapes de calor d’activitat en Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, en els quals es pot observar quines són les millors hores, depenent del dia de la setmana que sigui, per a publicar en les xarxes socials.

Sprout Social ha publicat un nou estudi amb els millors moments del dia per a publicar en les xarxes socials anomenat 2018 Industry Research. En aquest informe s’inclouen les franges horàries amb més audiència en Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Social listening-areadesign.jpg

Social listening: què és l’escolta social i com pot usar-la la teva empresa

Us expliquem en quina consisteix l’escolta activa en xarxes socials (o social listening), quins són les eines més usades per dur-la a terme i els casos d’ús més habituals i profitosos per a qualsevol marca.

La comunicació de les marques als consumidors ha canviat notablement amb l’era digital, ampliant l’espectre de canals dels mitjans tradicionals (TV, ràdio i premsa) als portals online, fòrums i xarxes socials. I, en paral·lel, també s’ha transformat la forma en què els propis ciutadans comparteixen les seves impressions amb altres usuaris sobre els seus productes i serveis favorits (o els més odiats): si abans aquestes recomanacions/crítiques i expandien de boca en boca, ara compten amb un ingent altaveu en forma de Facebook, Twitter o Instagram.

Per a les marques, aquest canvi de model suposa un ingent desafiament doncs tenen al seu abast un enorme potencial de coneixement (abans era difícil conèixer les impressions que es transmetien de persona en persona, però ara aquesta informació és pública i a l’abast de tots) però al mateix temps veuen acrescuts els riscos d’una crisi reputacional a gran escala i, a més, poden veure’s desbordats per la quantitat de missatges i opinions.

Continuar llegint a Ticbeat.com

PeerTube

Així funciona PeerTube, l’alternativa lliure a YouTube

PeerTube s’ha convertit en l’alternativa lliure al gegant de YouTube. Aquesta plataforma de vídeos es basa a oferir un servei descentralitzat i vol que els usuaris recuperin el control sobre els seus arxius multimèdia. T’expliquem com funciona PeerTube.

Els serveis descentralitzats estan tenint un gran creixement en els últims mesos. Primer va ser Mastodon com a alternativa a Twitter, i ara PeerTube, l’alternativa lliure a YouTube.

YouTube és la plataforma de vídeo de Google que s’ha convertit en indispensable per a tots els usuaris d’Internet. Gràcies a aquesta plataforma, milers de ‘youtubers’ viuen dels vídeos que pugen a la Xarxa.

Continuar llegint a TICbeat

xarxes socials areafdesign

Saps quines Xarxes Socials utilitzen els teus clients potencials?

Quan comencem un negoci online, hem de tenir clar quina serà la nostra audiència, a quin grup d’edat anem a vendre el nostre producte o servei, gènere i nivell educatiu i econòmic. Repassem les xarxes socials més usades i els seus clients potencials.

Segons l’estudi anual de xarxes socials de 2018 que realitza IAB Spain cada any, un 85% dels internautes d’entre 16 i 65 anys utilitzen les xarxes socials, és a dir, més de 25,5 milions d’usuaris a Espanya. Amb punts usuaris i diverses xarxes socials de vegades pot ser difícil fer un mapa d’elles i dels seus usuaris per realitzar una campanya de màrqueting, per això és necessari tenir un esquema amb els clients potencials segons la seva franja d’edat.

Coninuar llegint a TICbeat

facebook ads

Anunciar-se a traves de Facebook Ads, primers passos.

Si han decidit dedicar una mica de diners a promocionar-se en Facebook, però mai han bregat amb aquesta classe de processos, no temin: a continuació els donem les claus per no ensopegar en els primers passos amb el gestor d’anuncis d’aquesta xarxa social.

Facebook ha de ser un ‘must’ en l’estratègia publicitària i de màrqueting de la nostra companyia. A favor d’anunciar-se en aquesta xarxa social, hi ha tres grans factors a tenir en compte: és econòmic i escalable, amb una gran capacitat de segmentació (enfront de la TV, la ràdio o la premsa) i les nostres creativitats podran veure’s en qualsevol dispositiu, des de PC fins a smartphones o tablets.

Continuar llegint a TICbeat.com

marca personal instagram areafdesign

Com treballar la teva marca personal a través d’Instagram.

Vendre aquests atributs que et fan únic és la clau de treballar la teva marca personal, i per dur-ho a terme en el plànol virtual Instagram és una plataforma idònia per aconseguir els teus objectius. T’expliquem els passos que has de seguir per aconseguir-ho.

Aquestes plataformes et permeten oferir coneixement, aportar valor, generar opinió i projectar a l’exterior les teves habilitats creatives, experiències i aptituds, tant a l’hora d’aconseguir treball com de reflectir el teu talent, aconseguir col·laboradors per a un projecte, rebre mentoring d’experts o fer networking. Avui posarem el focus sobre Instagram, i com la xarxa de Zuckerberg resulta molt valuosa alhora treballar la teva marca personal.

Continuar llegint a TICbeat

Creus que ets addicte a les teves xarxes socials?

Ara podràs veure com d’addicte ets a Facebook o Instagram en la mateixa app

Creus que ets addicte a les teves xarxes socials? Les últimes actualitzacions de Facebook i Instagram porten una funció amb la qual podràs comprovar com d’addicte ets a l’app així com imposar-te límits per passar menys temps en la RRSS.

És possible que et passis mitja vida enganxat al mòbil però no siguis realment conscient de tot el temps que estàs perdent pegat a la pantalla. Fins que no veiem exactament quants minuts hem invertit a navegar per les xarxes socials no som realment capaces de reconèixer de la nostra addició.

Les últimes actualitzacions de Facebook i Instagram semblen anar destinades a ajudar-nos a identificar la nostra addicció a aquestes. A partir del dimecres dins de la mateixa app podràs veure quant temps has estat usant Instagram i Facebook en l’última setmana, informa The Washington Post.

Continuar llegint a TICbreat

3 motius pels quals Instagram pot suspendre el teu compte d'empresa

3 motius pels quals Instagram pot suspendre el teu compte d’empresa

Quins són els tres motius més habituals pels quals un compte d’empresa en Instagram s’arrisca a una prohibició permanent, una suspensió temporal o una inhabilitació parcial (shadowban)? T’ho expliquem…

Des que Instagram va obrir la veda perquè les empreses poguessin posseir perfils específics amb més possibilitats que els comptes personals (entre elles, la gestió de les publicacions promocionades o poder incloure links en les ‘stories’, entre altres millores), la majoria de les grans marques de gran consum s’han pujat al carro de la xarxa social de moda.

No obstant això, el desconeixement que segueix existint entorn del funcionament d’aquesta plataforma -més jove i menys explorada que Facebook o Twitter, sense anar més lluny- amenaça amb tirar per terra molts d’aquests esforços per comptar amb una presència activa i atractiva en Instagram.

Continuar llegint a TICbeat

xarxes socials

Les xarxes socials que més ràpid creixen en 2018

Aquestes són les xarxes socials que més usuaris estan guanyant en 2018. Destaca especialment Instagram, la que està actualment de moda.

Les xarxes socials són una part important de la societat del segle XXI. Per bé o per malament, han vingut per quedar-se, i són pocs els usuaris d’Internet que no estan donats d’alta en almenys una d’elles. Això sí, en països emergents la seva penetració ara mateix està creixent, així que queda marge de millora per a totes.

És precisament aquest marge per créixer el que estreny encara més les rosques a les principals companyies, que lluiten per tenir la xarxa social que més creix, que més usuaris té i que fa que aquests passin més temps en ella.

La batalla és realment desigual, doncs Facebook Inc. té no només Facebook sinó també Instagram, a més de WhatsApp a l’apartat de missatgeria. Dit això, hi ha altres xarxes socials que creixen i molt en 2018 i a les quals convindria estar atents.

Per desgràcia algunes d’elles no proporcionen dades d’usuaris mensuals, així que només es poden valorar els de desembre de 2017. Així ho aclareix Target Internet, que ha elaborat un informe complet sobre totes.

Continuar llegint a TicBeat

chat de google

Així serà Chat, el WhatsApp de Google

Google ha agafat una altra via per posar fi als problemes de missatgeria de Android. En comptes de continuar apostant per apps com Allo, ha creat Chat, el nom comercial per a l’estàndard RCS. T’expliquem com funciona el nou Whatsapp de Google.

RCS podria entendre’s com una evolució als SMS. A diferència de Whatsapp, no és una app sinó que s’integrarà directament el servei de missatgeria del telèfon, però sí és un clar competidor per a la popular app de missatgeria instantània. Els usuaris podran trobar-ho per defecte en Android Messages així com en la app de missatgeria de Samsung o similars.

Saber més a TICBeat