millor dia de la setmana per a comprar online

Quin és el millor dia de la setmana per a comprar online?

La majoria dels espanyols solen comprar per internet el mateix dia de la setmana. El que potser no saben és que podrien estar perdent diners.

Els divendres solen ser el dia favorit de la setmana (amb permís del dissabte). La perspectiva d’una fi de setmana per davant plagat de plans, d’alguna escapada o simplement de *relax fa que molts l’afrontin amb especial positivisme.

Ara a més tenim una altra raó de pes per a adorar encara més aquest dia, i és que el divendres és el dia més barat per a realitzar compres online. Així ho assegura l’últim estudi del comprador de preus idealo.es, després d’analitzar la variació de preus en diferents articles al llarg de la setmana.

Continuar llegint a Ticbeat.com

Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

 

La xarxa és un immens bufet on cada usuari devora amb apetit aquells continguts que més li agraden. Si tens una pàgina web o negoci amb presència online i vols millorar la seva visibilitat, reputació i conversions, et comptem com el màrqueting líquid pot ajudar-te.

Crear contingut en els temps del màrqueting s’ha convertit en tota una odissea per als responsables de la producció digital, els encarregats de Mitjans socials o els redactors online. Una tendència cada vegada més assentada és la del màrqueting líquid, concepte que explicarem en profunditat en aquest article perquè el duguis a terme en el teu negoci.

5 tendències de *Influencer Màrqueting a tenir en compte en 2017
Si et sona el clàssic “Be *water, *my *friend” de Bruce Lee, bé podria tractar-se d’un dels principals lemes del màrqueting líquid i la seva filosofia, basada a conjuminar creativitat i tecnologia. Aquest tipus de màrqueting és aquell que aconsegueix que el missatge o contingut es dispersi només mitjançant la seva adaptació a diversos tots els canals, formats, mitjans i suports.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com 

 

Aconseguir treball a través d'Instagram

Aconseguir treball a través d’Instagram? Així pots fer-ho

T’expliquem com Instagram pot convertir-se en una de les teves principals fonts de recerca per a aprofundir sobre una empresa i sortir airós de la teva pròxima entrevista de treball.

Si vols tenir èxit en una entrevista de treball, hi ha una sèrie de pautes psicològiques que hauries de seguir per a preparar-te adequadament. Però també convé fer una recerca prèvia sobre l’empresa, ja que és la millor manera de conèixer a què t’enfrontaràs en el moment de la veritat.

És més, segons explica Lillian Landrum, cap de contractació de talent en la plataforma d’assessoria i cerca d’ocupació The Muse en aquest article de Business Insider els EUA, també és important fer una recerca prèvia sobre els entrevistadors de la companyia.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil

Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil, és il·legal?

 

Un altre escàndol a la vista per a Facebook: la companyia pagava 20 dòlars al mes als seus usuaris – entre ells adolescents – per a tenir accés a tota l’activitat dels seus telèfons.

Facebook surt d’una per a ficar-se en una altra. La companyia ha ocupat titulars de mitjans en reiterades ocasions aquest any, i no de manera positiva precisament.

Després de l’escàndol de Cambridge Analytica, al costat d’altres pràctiques dubtoses, ha tornat a sorgir polèmica en revelar-se que Facebook porta des de 2016 pagant mensualment a alguns usuaris per a espiar el seu telèfon mòbil.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Deixar Facebook et fa més feliç, però t'informes menys

Deixar Facebook et fa més feliç, però t’informes menys, segons un estudi

Un nou estudi ha demostrat que abandonar Facebook pot fer més feliç a les persones, però aquestes estan menys informades del que ocorre en el món.

Facebook és la xarxa social amb més usuaris del món, però moltes persones estan decidint esborrar-se el seu compte. Un grup de recerca ha dut a terme un nou estudi que evidencia que deixar Facebook pot fer-te més feliç, però t’informes menys.

En aquest nou estudi de la Universitat de Nova York juntament amb la Universitat de Stanford s’ha observat el que ocorre quan les persones desactiven els seus comptes de Facebook.

Continuar llegint a Ticbeat.com 

 

Les claus de la suposada fusió de WhatsApp, Instagram i Facebook Messenger

Les claus de la suposada fusió de WhatsApp, Instagram i Facebook Messenger

 

Mark Zuckerberg vol fusionar WhatsApp, Instagram i Facebook Messenger però com afectarà això als usuaris? i per què vol integrar els tres serveis?

L’imperi de Mark Zuckerberg s’ha trontollat en l’últim any arran de tots els escàndols pels quals ha passat Facebook, i sembla que l’empresari vol enfortir els seus fonaments fusionant les tres plataformes de missatgeria instantània que posseeix la companyia: WhatsApp, Instagram i Facebook Messenger.

Possiblement ja has sentit parlar dels plans de Facebook de fusionar aquests tres serveis però saps què ha motivat la seva decisió? està tothom a favor d’aquesta? I el que és més, com t’afectarà la integració de WhatsApp, Instagram i Messenger com a usuari?

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

 

Aquesta és la millor hora per a publicar en Instagram i Facebook, segons un estudi.-areadesign

Aquesta és la millor hora per publicar en Instagram i Facebook, segons un estudi

 

El nou informe de Sprout Social revela els mapes de calor quant a participació i influència en les xarxes socials de les publicacions. Gràcies a aquest estudi, és possible saber quina és la millor hora per a publicar en Instagram, Facebook, Twitter i LinkedIn.

Conèixer els millors horaris per a publicar continguts en les xarxes socials és indispensable per a aconseguir una bona audiència, i les empreses ho saben. Un nou estudi revela els mapes de calor d’activitat en Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, en els quals es pot observar quines són les millors hores, depenent del dia de la setmana que sigui, per a publicar en les xarxes socials.

Sprout Social ha publicat un nou estudi amb els millors moments del dia per a publicar en les xarxes socials anomenat 2018 Industry Research. En aquest informe s’inclouen les franges horàries amb més audiència en Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Social listening-areadesign.jpg

Social listening: què és l’escolta social i com pot usar-la la teva empresa

Us expliquem en quina consisteix l’escolta activa en xarxes socials (o social listening), quins són les eines més usades per dur-la a terme i els casos d’ús més habituals i profitosos per a qualsevol marca.

La comunicació de les marques als consumidors ha canviat notablement amb l’era digital, ampliant l’espectre de canals dels mitjans tradicionals (TV, ràdio i premsa) als portals online, fòrums i xarxes socials. I, en paral·lel, també s’ha transformat la forma en què els propis ciutadans comparteixen les seves impressions amb altres usuaris sobre els seus productes i serveis favorits (o els més odiats): si abans aquestes recomanacions/crítiques i expandien de boca en boca, ara compten amb un ingent altaveu en forma de Facebook, Twitter o Instagram.

Per a les marques, aquest canvi de model suposa un ingent desafiament doncs tenen al seu abast un enorme potencial de coneixement (abans era difícil conèixer les impressions que es transmetien de persona en persona, però ara aquesta informació és pública i a l’abast de tots) però al mateix temps veuen acrescuts els riscos d’una crisi reputacional a gran escala i, a més, poden veure’s desbordats per la quantitat de missatges i opinions.

Continuar llegint a Ticbeat.com

PeerTube

Així funciona PeerTube, l’alternativa lliure a YouTube

PeerTube s’ha convertit en l’alternativa lliure al gegant de YouTube. Aquesta plataforma de vídeos es basa a oferir un servei descentralitzat i vol que els usuaris recuperin el control sobre els seus arxius multimèdia. T’expliquem com funciona PeerTube.

Els serveis descentralitzats estan tenint un gran creixement en els últims mesos. Primer va ser Mastodon com a alternativa a Twitter, i ara PeerTube, l’alternativa lliure a YouTube.

YouTube és la plataforma de vídeo de Google que s’ha convertit en indispensable per a tots els usuaris d’Internet. Gràcies a aquesta plataforma, milers de ‘youtubers’ viuen dels vídeos que pugen a la Xarxa.

Continuar llegint a TICbeat

xarxes socials areafdesign

Saps quines Xarxes Socials utilitzen els teus clients potencials?

Quan comencem un negoci online, hem de tenir clar quina serà la nostra audiència, a quin grup d’edat anem a vendre el nostre producte o servei, gènere i nivell educatiu i econòmic. Repassem les xarxes socials més usades i els seus clients potencials.

Segons l’estudi anual de xarxes socials de 2018 que realitza IAB Spain cada any, un 85% dels internautes d’entre 16 i 65 anys utilitzen les xarxes socials, és a dir, més de 25,5 milions d’usuaris a Espanya. Amb punts usuaris i diverses xarxes socials de vegades pot ser difícil fer un mapa d’elles i dels seus usuaris per realitzar una campanya de màrqueting, per això és necessari tenir un esquema amb els clients potencials segons la seva franja d’edat.

Coninuar llegint a TICbeat