millor dia de la setmana per a comprar online

Quin és el millor dia de la setmana per a comprar online?

La majoria dels espanyols solen comprar per internet el mateix dia de la setmana. El que potser no saben és que podrien estar perdent diners.

Els divendres solen ser el dia favorit de la setmana (amb permís del dissabte). La perspectiva d’una fi de setmana per davant plagat de plans, d’alguna escapada o simplement de *relax fa que molts l’afrontin amb especial positivisme.

Ara a més tenim una altra raó de pes per a adorar encara més aquest dia, i és que el divendres és el dia més barat per a realitzar compres online. Així ho assegura l’últim estudi del comprador de preus idealo.es, després d’analitzar la variació de preus en diferents articles al llarg de la setmana.

Continuar llegint a Ticbeat.com

Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

 

La xarxa és un immens bufet on cada usuari devora amb apetit aquells continguts que més li agraden. Si tens una pàgina web o negoci amb presència online i vols millorar la seva visibilitat, reputació i conversions, et comptem com el màrqueting líquid pot ajudar-te.

Crear contingut en els temps del màrqueting s’ha convertit en tota una odissea per als responsables de la producció digital, els encarregats de Mitjans socials o els redactors online. Una tendència cada vegada més assentada és la del màrqueting líquid, concepte que explicarem en profunditat en aquest article perquè el duguis a terme en el teu negoci.

5 tendències de *Influencer Màrqueting a tenir en compte en 2017
Si et sona el clàssic “Be *water, *my *friend” de Bruce Lee, bé podria tractar-se d’un dels principals lemes del màrqueting líquid i la seva filosofia, basada a conjuminar creativitat i tecnologia. Aquest tipus de màrqueting és aquell que aconsegueix que el missatge o contingut es dispersi només mitjançant la seva adaptació a diversos tots els canals, formats, mitjans i suports.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com 

 

importancia dels certificats SSL

Que són i Importància dels certificats SSL per la seva web?

La importància dels certificats SSL és que brinda a l’usuari de la web una major seguretat online, garantint que el lloc que estan visitant és segur.

gamification -empresa

Ja apliques la “gamification” a la teva empresa?

El terme gamificació, de l’anglès “gamification”, pot traduir-se com “convertir en un joc”. Una definició formal podria ser la de “l’aplicació de conceptes i tècniques de la teoria de jocs a contextos aliens al joc”.

Estratègia de posicionament seo

Millora la teva estratègia de posicionament SEO

Recordem que el SEO (Search Engine Optimization) és el posicionament natural en els cercadors. Fa més de deu anys que els cercadors són la porta principal d’entrada a navegar per Internet, pel qual si no apareixes en ells, serà difícil que la gent et trobi.