PROJECTE

Virtual Sim Racing

Plataforma web de esdeveniments & Ecommerce

Virtual Sim Racing, és un lloc web de eSports del motor, on pots inscriure’t en els campionats que realitzen, comprar circuit i cotxes. Virtual Sim Racing, és una plataforma feta per amants del simracing que creen i desenvolupen competicions a el més alt nivell, tant virtuals com presencials. Creen els seus propis circuits, vehicles de competició i simuladors per a ús particular o professional.

 

Neix per donar a conèixer, permetre la inscripció i fer el seguiment del primer Ral·li Virtual d’Andorra. Després ha anat organitzant i incorporant altres campionats, com Wolf Itàlia i posat a la venda circuits i cotxes dissenyats per ells. Presenta també el primer centre de Sim Racing d’Andorra (ACA Sim Racing Center).

 

Website: https://virtualsimracing.com/

El projecte

Plataforma web per presentar esdeveniments en línia de eSports del motor, venda d’inscripcions als esdeveniments, venda de circuits, venda de cotxes, informació de la classificació, estat del campionat i tots els serveis que ofereixen.

Desenvolupament d’una aplicació web amb angular i java al servidor que controla els temps de les carreres, per inserir a la pàgina web i tenir els temps per volta/pujada, en temps real durant la cursa.

Desenvolupament d’una aplicació web amb angular i java en un servidor extern, que es connecta al WordPress i exporta les dades dels pilots que han pagat la inscripció, per donar-los d’alta al servidor de la cursa.

Feina realitzada

  • Desenvolupament i disseny segons estètica de eSports.
  • Instal·lació, parametrització i personalització de WordPress i WooCommerce.
  • Personalització en els camps de checkout, per a l’enviament d’informació i link de descàrrega del circuit i cotxes dels campionats, un cop els pilots s’han inscrit i pagat
  • Desenvolupament a mida, per recollir la informació dels nous pilots inscrits en el campionat (mitjançant Woocommerce) i l’enviament d’aquests al servidor de les curses per la seva alta.
  • Desenvolupament a mida per veure els temps en real de les voltes / pujades.
  • Posicionament SEO bàsic.
  • 4 Idiomes.

Obre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.

Realitzem una auditoria SEO al teu web.

¡GRATIS!

Deixa'ns la URL del teu web i el teu correu electrònic i rebràs en el teu correu un informe SEO complet.

ENCANTATS DE PODER AJUDAR-TE!

Quan el nostre departament tècnic tingui el teu informe te l'enviem al teu correu electrònic