PROJECTE

Virtual Sim Racing

Plataforma web de esdeveniments & Ecommerce

Virtual Sim Racing, és un lloc web de eSports del motor, on pots inscriure’t en els campionats que realitzen, comprar circuit i cotxes. Virtual Sim Racing, és una plataforma feta per amants del simracing que creen i desenvolupen competicions a el més alt nivell, tant virtuals com presencials. Creen els seus propis circuits, vehicles de competició i simuladors per a ús particular o professional.

 

Neix per donar a conèixer, permetre la inscripció i fer el seguiment del primer Ral·li Virtual d’Andorra. Després ha anat organitzant i incorporant altres campionats, com Wolf Itàlia i posat a la venda circuits i cotxes dissenyats per ells. Presenta també el primer centre de Sim Racing d’Andorra (ACA Sim Racing Center).

 

Website: https://virtualsimracing.com/

El projecte

Plataforma web per presentar esdeveniments en línia de eSports del motor, venda d’inscripcions als esdeveniments, venda de circuits, venda de cotxes, informació de la classificació, estat del campionat i tots els serveis que ofereixen.

Desenvolupament d’una aplicació web amb angular i java al servidor que controla els temps de les carreres, per inserir a la pàgina web i tenir els temps per volta/pujada, en temps real durant la cursa.

Desenvolupament d’una aplicació web amb angular i java en un servidor extern, que es connecta al WordPress i exporta les dades dels pilots que han pagat la inscripció, per donar-los d’alta al servidor de la cursa.

Feina realitzada

  • Desenvolupament i disseny segons estètica de eSports.
  • Instal·lació, parametrització i personalització de WordPress i WooCommerce.
  • Personalització en els camps de checkout, per a l’enviament d’informació i link de descàrrega del circuit i cotxes dels campionats, un cop els pilots s’han inscrit i pagat
  • Desenvolupament a mida, per recollir la informació dels nous pilots inscrits en el campionat (mitjançant Woocommerce) i l’enviament d’aquests al servidor de les curses per la seva alta.
  • Desenvolupament a mida per veure els temps en real de les voltes / pujades.
  • Posicionament SEO bàsic.
  • 4 Idiomes.