PROJECTE

Patricia Villanova

Pàgina web corporativa

Patricia Villanova, pàgina web corporativa d’una psicòloga, coach i mentora. Patricia Villanova és la impulsora del seu projecte personal (patriciavillanova.com). La seva passió i la seva raó de ser són les persones. Psicòloga de vocació, coach i mentora. Apassionada de treballar amb persones i organitzacions en el viatge de l’autoconeixement, desenvolupament del talent i benestar.

 

Acompanya a tots aquells que vulguin a pujar l’escala per perseguir els seus objectius, passar a l’acció amb els somnis i aspiracions, ia les persones en l’art d’escoltar a través de processos reflexius que permeten a les persones veure les coses des d’un altre lloc, conèixer tot el seu potencial i portar a l’acció per anar cap als seus objectius, metes, somnis i superar les seves bloquejos. Cada persona és única i està dotada de moltes eines i a través d’aquest treball és meravellós veure com amb el compromís de les persones cada persona pot triar transformar-se per assolir els seus propis objectius.

 

Website: https://patriciavillanova.com/

El projecte

Actualització i redisseny complet de la seva pàgina web corporativa. S’ha realitzat el disseny seguint el branding de la seva pàgina web anterior, amb l’objectiu d’exposar de manera clara qui és, què fa i la seva trajectòria professional.

Feina realitzada

  • Desenvolupament i disseny segons el branding de la seva pàgina web anterior.
  • Instal·lació i parametrització de WordPress.
  • Secció de blog, podcast i videos.
  • Alta en cercadors.
  • 1 idioma.