PROJECTE

Jonaina Salvador – Professional Coach

Web per professionals

La seva faceta docent li porta a interessar-se en les pedagogies més capdavanteres i orgàniques que permeten tenir una mirada sistèmica en l’àmbit educatiu, es forma així en pedagogia sistèmica pel Institut Moviment Educatiu Sistèmic I Institut Gestalt de Barcelona. Aquest coneixement li porta a la recerca de l’aplicació de la mirada sistèmica en el seu àmbit d’especialització que és la veu i la comunicació desenvolupant la “veu sistèmica”. D’aquesta manera treballa amb cantants professionals sota la mirada sistèmica o amb persones interessades en el creixement personal a través de la veu.

El treball de veu amb mirada sistèmica fa que s’endinsi en l’àmbit terapèutic i especialitzar-se en diverses eines que li permeten acompanyar a les persones d’una forma holística en els seus processos d’integració i creixement. Per a això, es diploma en Constel·lacions Familiars, en Teràpia d’integració cerebral i ull per vegada, en coaching Wingwave, en OBO (Perfils d’Organització Cerebral), en Brain Gym, en Kinebiomagnetismo, Numerologia psicològica i sonoterapia amb diapasons.

Aquest procés personal li porta a crear el mètode terapèutic NSR® (neuro soma ressonant) amb l’objectiu d’oferir eines d’integració terapèutica eficaç als professionals de la salut i l’ajuda.

El projecte

Treball realitzat

  • Instal·lació de plataforma WordPress i WooCommerce  a gestió de la plataforma.
  • Connexió amb passarel·la de pagament.
  • Formulari de pre-reserves per captació de dades.
  • Sistema de agenda per esdeveniments
  • Zona multimedia

Pàgina web per professionals per la presentació dels serveis de la Coach Jonaina Salvador. S’ha fet una presentació corporativa, amb un espai multimèdia pel seus vídeos. També s’ha complementat amb una Agenda per planificació d’esdeveniments i una landing de registre per formació específica connectada a passarel·la de pagament.

Jonaina Salvador Coach- web para profesionales - web per professionals