PROJECTE

Gaudit

Pàgina web corporativa

Gaudit, pàgina web corporativa de presentació de serveis d’auditoria i consultoria. Empresa referent en el marc de prestació de serveis professionals integrals per a les persones i les empreses que desenvolupen la seva activitat al Principat d’Andorra i a l’estranger.

Va ésser la primera empresa andorrana dedicada a l’auditoria així com a la consultoria i assessorament econòmic, financer, comptable i fiscal.

 

Gaudit és una empresa d’excel·lent solvència tècnica, amb un equip humà altament qualificat i compromesa amb la qualitat de servei al client. Han crescut i evolucionat com ho ha fet Andorra, essent testimonis de primera línia de tot el procés de modernització i obertura del nostre país. Empresa independent, sense vinculacions amb altres empreses o grups estrangers.

 

Website: https://gaudit.ad/

El projecte

Pàgina web de branding corporatiu, on es presenta tot el portfolio de serveis que ofereix. Es dóna prioritat en el disseny la presentació dels serveis i les descripcions d’aquests, perquè el client pugui conèixer d’una manera clara, ràpida i senzilla que és el que ofereixen i captar leads. S’han desenvolupat específicament landings i apartats, per a la captació d’inversors estrangers, així com, formularis de contacte treballats per oferir una atenció més personalitzada als clients.

Feina realitzada

  • Desenvolupament i assessorament durant tot el Procés de creació de la pàgina web.
  • Instal·lació i parametrització de WordPress.
  • Configuració de formularis.
  • Creació d’accessos directes específics perquè el client pugui navegar d’una manera més ràpida i efectiva.
  • 3 idiomes.

Obre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.

Realitzem una auditoria SEO al teu web.

¡GRATIS!

Deixa'ns la URL del teu web i el teu correu electrònic i rebràs en el teu correu un informe SEO complet.

ENCANTATS DE PODER AJUDAR-TE!

Quan el nostre departament tècnic tingui el teu informe te l'enviem al teu correu electrònic