PROJECTE

Gaudit

Pàgina web corporativa

Gaudit, pàgina web corporativa de presentació de serveis d’auditoria i consultoria. Empresa referent en el marc de prestació de serveis professionals integrals per a les persones i les empreses que desenvolupen la seva activitat al Principat d’Andorra i a l’estranger.

Va ésser la primera empresa andorrana dedicada a l’auditoria així com a la consultoria i assessorament econòmic, financer, comptable i fiscal.

 

Gaudit és una empresa d’excel·lent solvència tècnica, amb un equip humà altament qualificat i compromesa amb la qualitat de servei al client. Han crescut i evolucionat com ho ha fet Andorra, essent testimonis de primera línia de tot el procés de modernització i obertura del nostre país. Empresa independent, sense vinculacions amb altres empreses o grups estrangers.

 

Website: https://gaudit.ad/

El projecte

Pàgina web de branding corporatiu, on es presenta tot el portfolio de serveis que ofereix. Es dóna prioritat en el disseny la presentació dels serveis i les descripcions d’aquests, perquè el client pugui conèixer d’una manera clara, ràpida i senzilla que és el que ofereixen i captar leads. S’han desenvolupat específicament landings i apartats, per a la captació d’inversors estrangers, així com, formularis de contacte treballats per oferir una atenció més personalitzada als clients.

Feina realitzada

  • Desenvolupament i assessorament durant tot el Procés de creació de la pàgina web.
  • Instal·lació i parametrització de WordPress.
  • Configuració de formularis.
  • Creació d’accessos directes específics perquè el client pugui navegar d’una manera més ràpida i efectiva.
  • 3 idiomes.