PROJECTE

FPNSM | Fundació Privada nostra Senyora de Meritxell

Pàgina web corporativa

L’associació de l’FPNSM es va crear l’any 1969 amb la finalitat de fomentar l’ensenyament, l’educació i la integració de tota la població amb discapacitat d’Andorra.

L’FPNSM proporciona un ampli ventall de serveis amb els recursos especialitzats per a l’aprenentatge, l’atenció terapèutica i l’ocupació laboral amb l’objectiu de potenciar al màxim el desenvolupament de la persona amb discapacitat dins d’una societat inclusiva.

 

Websitehttps://fpnsm.org

El projecte

L’objectiu principal del projecte ha sigut desenvolupar la pàgina web corporativa per EESNM com centre de la seva imatge online sota un gestor de continguts que faciliti els canvis en el contingut i a les zones de participació d’usuari com el bloc.

En aquest cas es respecta l’estructura i continguts de l’anterior (actual). Aquest desenvolupament s’ha centrat en els següents objectius complementaris:

Facilitar a l’usuari administrador el manteniment del: Amb un gestor de continguts com WordPress l’usuari administrador podrà fer els canvis en les seccions de blog i continguts de pàgines de forma molt senzilla.

Feina realitzada

Els treballs realitzats són:

  • Instal·lació de wordpress amb modificacións.
  • Posicionament SEO bàsic
  • Maquetació i adaptació de material gràfic
  • Instal·lació i parametrització dels certificats SSL (navegació segura)

logo-fundacio-privada-nostra-senyora-meritxell
Web corporativa fundació privada Ntra Senyora de Meritxell
Web corporativa fundació privada Ntra Senyora de Meritxell
Web corporativa fundació privada Ntra Senyora de Meritxell