PROJECTE

Canis Grup

Pàgina web corporativa per a teràpia

Canis Grup va néixer el 2016, fruit de la unió de dues vocacions: l’assistència a les persones i la passió pels animals. Gràcies als gossos de teràpia, les persones a les que ajuden s’impliquen i gaudeixen, millorant el seu benestar i la seva qualitat de vida.

 

Els gossos són els agents motivadors, que reforcen les intervencions. Entre l’animal de teràpia i la persona es crea un vincle emocional, que trenca les barreres tot establint una connexió indestructible.

 

Websitehttps://canisgrup.com/

El projecte

Desenvolupar una pàgina web corporativa adreçada a donar visibilitat online a la empresa Canis Grup de forma clara i neta, on es doni una idea
molt visual dels serveis de l’empresa i els avantatges de fer servir aquestes assistències amb gossos, no únicament al target de institucions (col·legis, residències..) , sinó al públic en general privat que tingui persones al seu càrrec amb algun tipus de problema o discapacitat.

  • Dissenyar i desenvolupar la web corporativa de presentació de l’empresa Canis Grup, amb visibilitat tipus responsive , amb la explicació clara del serveis acompanyats de fotos de qualitat professional i algun vídeo de les demostracions de les assistències a persones.
  • Realitzar una estratègia de posicionament On Page SEO per consolidar la marca a nivell de recerca dels cercadors Google i Bing.
  • Afegir a la estratègia un recolzament de com fer servir de forma més efectiva les seves xarxes socials amb una petita consultoria de social media per que pugui ser autònom a la seva comunicació en xarxes.

Feina realitzada

  • Instal·lació de WordPress amb modificacions personalitzades de codi
  • Disseny pàgines internes.
  • Maquetació i adaptació i disseny de material gràfic.
  • Personalització de formularis.
  • Posicionament SEO bàsic.
  • Lloc web multilingüe.

Obre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.

Realitzem una auditoria SEO al teu web.

¡GRATIS!

Deixa'ns la URL del teu web i el teu correu electrònic i rebràs en el teu correu un informe SEO complet.

ENCANTATS DE PODER AJUDAR-TE!

Quan el nostre departament tècnic tingui el teu informe te l'enviem al teu correu electrònic