PROJECTE

ASSANDCA

Pàgina web Social corporativa

ASSANDCA està impulsada per un grup obert de persones que han estat afectades directament o indirectament pel càncer. Volen oferir a tothom que ho necessiti l’ajuda que en el seu moment van rebre o hauríen volgut rebre quan la malaltia va trucar a la seva porta.

Són persones com qualsevol altra, que volen treballar de forma altruista i sense ànim de lucre per donar suport, escoltar i aconsellar davant d’una situació que pot afectar de forma inesperada a qualsevol persona i als que l’envolten.

 

Websitehttps://assandca.com

El projecte

L’objectiu principal del projecte ha estat desenvolupar la pàgina i el disseny web corporatiu Andorra per ASSANDCA com centre de la seva imatge online sota un gestor de continguts que faciliti els canvis en el contingut i a les zones de participació d’usuari com el bloc. Aquest desenvolupament s’han centrat els següents objectius complementaris:

 • Branding: Visibilitat d’ASSANDCA mitjançant una feina de posicionament bàsica per millorar el seu pes online.
 • Engagement: Donar a l’usuari interacció a través de les zones de donació i reconeixement mitjançant l’enviament d’un “gràcies per la seva col·laboració…” a través de l’enviament per mail d’un bàner per compartir en xarxes socials.
  Facilitar a l’usuari administrador el manteniment del site: Amb un gestor de continguts com WordPress l’usuari administrador podrà fer els canvis en les seccions de blog i continguts de pàgines de forma molt senzilla. A més de facilitar el registre de les entrades fetes a través dels formularis amb un registre intern a part de l’enviament a l’administrador de les peticions.

Feina realitzada

Els treballs realitzats són:

 • Instal·lació de wordpress amb modificacións personalitzades de codi.
 • Programació a mida llaços
 • Instal·lació i parametrització d’una pasarel·la de pagament pels donatius
 • Formularis avançats.
 • Maquetació i adaptació de material gràfic
 • Instal·lació, parametrització i disseny de plantilles de contingut (entrades, camps i taxonomies personalitza-les) al tauler d’administració .
 • Instal·lació i parametrització dels certificats SSL (navegació segura)

logo-assandca
Assandca web corporatiba associaciones
Disseny web donacions
Pàgina web donacions