millor dia de la setmana per a comprar online

Quin és el millor dia de la setmana per a comprar online?

La majoria dels espanyols solen comprar per internet el mateix dia de la setmana. El que potser no saben és que podrien estar perdent diners.

Els divendres solen ser el dia favorit de la setmana (amb permís del dissabte). La perspectiva d’una fi de setmana per davant plagat de plans, d’alguna escapada o simplement de *relax fa que molts l’afrontin amb especial positivisme.

Ara a més tenim una altra raó de pes per a adorar encara més aquest dia, i és que el divendres és el dia més barat per a realitzar compres online. Així ho assegura l’últim estudi del comprador de preus idealo.es, després d’analitzar la variació de preus en diferents articles al llarg de la setmana.

Continuar llegint a Ticbeat.com

Les 10 millors ciutats del món per a trobar treball en 2019

Les 10 millors ciutats del món per a trobar treball en 2019

 

Si et trobes immers en plena cerca d’ocupació i vols saber quines són les millors ciutats del món per a treballar en l’actualitat, para esment a la classificació elaborada per HousingAnywhere.

 

A l’hora de buscar ocupació existeixen notables diferències entre uns llocs i uns altres. Des de HousingAnywhere han publicat una interessant classificació amb les 100 millors ciutats per a trobar treball atenent criteris com la disponibilitat d’ofertes de treballs, el salari, el cost de la vida a la ciutat, la puntuació de les startups, la qualitat de vida i la mentalitat oberta de la població.

 

Continuar llegint a TicBeat.com