Per què serveixen les paraules clau?

Per què serveixen les paraules clau

Començar explicant què són les paraules clau pot ser embolic. El millor és començar explicant què és el SEO , un concepte molt més gran on s’inclou l’ ús de paraules clau .

SEO són les sigles de Search Engine Optimization que és espanyol significa optimització per a motors de cerca. És un conjunt de mètodes i tècniques que tenen l’objectiu d’optimitzar els continguts digitals perquè s’indexin adequadament als cercadors com Google o Yahoo.

Un cop comprès això, s’entendrà amb més facilitat què és una paraula clau.

 

Per què serveixen les paraules clau?

Les paraules clau es coneixen en anglès com a keywords i són la principal eina perquè els cercadors identifiquin de què tracta un text. Els cercadors volen que els usuaris estiguin contents amb el seu servei i per això necessiten efectivitat.

És per això que han creat un algoritme que relaciona les paraules cercades pels usuaris amb el contingut de les pàgines web o blocs. Totes les empreses volen redactors de continguts de qualitat perquè puguin incloure adequadament aquestes paraules clau, depenent de la temàtica del text.

Com treballa un redactor de continguts especialitzat en SEO?

El SEO que s’aplica als continguts pot ser molt variable. Com la majoria de disciplines dins del màrqueting digital, un redactor de SEO ha de conèixer diversos mètodes i estratègies per aportar la màxima eficàcia possible. No obstant això, cal experimentar amb la localització de les paraules clau i amb la quantitat; així és possible comprovar quina combinació funciona de manera més òptima.

https://images.unsplash.com/photo-1432888498266-38ffec3eaf0a?ixlib=rb-4.0.3&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=874&q=80

És un treball que requereix molta adaptabilitat, creativitat i agilitat. Al capdavall, els redactors SEO són els encarregats de generar tot el contingut de pàgines webs i blocs, entre d’altres.

Dins aquest sector es troben els copywriters. Aquests escriptors també treballen amb optimització de SEO, però és un lloc que demana molta més creativitat, ja que solen encarregar-se dels call to action i de l’ escriptura persuasiva .

 

 

Planificador de paraules clau de Google

Google, que és el cercador més famós del món, té una aplicació per ajudar els creadors de contingut a trobar paraules clau. És un cercador de paraules clau que estalvia molt de temps als redactors perquè puguin centrar-se en la creació i no tant en la investigació.

L’objectiu d’aquestes aplicacions és estalviar temps. Només s’ha d’incloure al cercador el tema del contingut i automàticament començaran a aparèixer llistats de paraules clau i paraules claus relacionades .

 

 

Avantatges d’utilitzar el planificador de Google de paraules clau

Cada eina té les seves pròpies particularitats. En el cas del planificador de paraules clau de Google compta amb els següents beneficis.

planificador de paraules clau de googlehttps://images.unsplash.com/photo-1555421689-491a97ff2040?ixlib=rb-4.0.3&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=870&q=80

 

 • Descobrir paraules clau noves. Aquesta eina de Google permet aconseguir suggeriments de paraules clau relacionades .
 • Mesurador de fama. Una de les funcions més importants quan parlem de paraules clau és saber les visites mensuals que ha tingut cadascuna. És el factor principal, ja que permet gestionar l’estratègia del contingut. Es vol enfocar el contingut a un nínxol reduït oa un nínxol ampli? En veure les visites mensuals de cada paraula, es poden escollir les que tenen més visites , les que tenen menys o una barreja de les dues.

Organitzar les paraules clau. L’organització és la clau d’una bona feina perquè permet tenir-ne molta més efectivitat. La claredat d’idees és fonamental! Per tant, poder organitzar les paraules clau en grups o temàtiques ajuda a obtenir resultats millors.

Utilitzar aquest tipus d’aplicacions és una bona estratègia de màrqueting digital perquè també permet fer segmentació per paraules clau a les campanyes publicitàries. Sabràs quins estan funcionant millor i amb quina mena de públic.

Auditoria gratuïta: Està la teva web preparada?

realitzem una anàlisi web que comprova la teva pàgina web està preparada per aconseguir els objectius que tens a internet i us oferim consells sobre com millorar-la.


  Què passa si no s’utilitzen paraules clau?

  Imagina que tens una botiga de roba i tens la possibilitat d’anar a una bústia on cada possible client ha llançat un paper amb la peça que voleu comprar. El més lògic seria obrir la bústia, organitzar els papers, veure quins productes desitgen i quins es desitgen en major mesura, oi?

  Això és exactament el que fa un redactor de continguts quan planifica el text i té a la vostra disposició els cercadors de paraules clau. Un redactor SEO observa les opcions que teniu al vostre abast i tria les que considera més interessants per potenciar-ne un contingut.

  Al final del mes, si el venedor ha fet cas als papers, tindrà més clients. Si el redactor SEO col·loca adequadament les paraules clau, tindrà més visites orgàniques al contingut.

  Les paraules clau no deixen de ser les paraules escollides pels usuaris quan voleu informar-vos d’un tema. Els redactors SEO agafen aquestes paraules i les inclouen als seus textos per aparèixer en els primers llocs de les motors de cerca. És un bucle que mai no acaba i dubtem molt que s’acabi algun dia.

   

   

  Referències

  • Just a moment. . . (sf-f). https://rockcontent.com/es/blog/palabras-clave/
  • Castell, E. (2022, 1 març). Per a què serveixen les paraules clau i com utilitzar-les al contingut. Escriviu-lo. https://scribalo.com/scribablog/para-que-sirven-las-palabras-clave/