targeta regal

PER QUÈ HAS DE POSAR UN MÒDUL DE TARGETA REGAL A LA TEVA BOTIGA ONLINE

PER QUÈ HAS DE POSAR UN MÒDUL DE TARGETA REGAL A LA TEVA BOTIGA ONLINE

Estem a prop d’una de les dates més importants de l’any per posar la teva botiga en línia al 100% o més. Les dates de Nadal fins a reis la gent està especialment predisposats a comprar, tant per a ells aprofitant ofertes, com per als seus éssers estimats.

El problema són les presses, la indecisió de què comprar i el poc temps de què es disposa. Per això les targetes regal o gift cards són una meravellosa opció ja que els que la reben del seu establiment favorit:

 • Us permet comprar el vostre regal preferit per poc o cap despesa addicional.
 • Els compradors de targetes de regal no s’han de preocupar per regalar als destinataris una cosa que ja tenen.
 • Els destinataris poden utilitzar les targetes regal quan ho desitgin normalment. De vegades fins i tot les targetes de regal es poden utilitzar per comprar en línia oa la botiga local.
 • També si es regalen en èpoques de rebaixes, el valor s’incrementa perquè el destinatari pot comprar més productes o articles més cars.
 • Es poden enviar en un moment ia qualsevol lloc del món.

 

És per això que són tan atractives i socorregudes alhora sense por a equivocar-te. Sabies que en els darrers 2 anys la despesa en targetes regal va créixer fins als 120.000 milions de dòlars a tot el món?

tarjeta regalo de una tienda

Com funcionen les targetes regal?

Bàsicament una targeta regal passa a ser com un més dels teus productes de venda, amb la diferència que el que vens/intercanvies és un import de diners que es poden gastar a la teva botiga.

El destinatari rep un correu electrònic amb aquesta targeta digital que s’associa normalment a un codi únic perquè sigui bescanviat i descomptat a la cistella de la compra.

 

Quins beneficis té per a la teva botiga en línia tenir targetes regal?

 

 • Incrementa les teves vendes en ser una opció neutra i tan sol·licitada en els darrers temps als Ecommerce. No perdries les vendes dels insegurs.
 • Redueix el nombre de devolucions ja que el destinatari compra allò que realment li agrada.
 • Et permet una estratègia de marca positiva. És possible que el destinatari no hagi sentit a parlar de la vostra marca i us permetrà provar els vostres productes.
 • Són segures i pràctiques. Pots enviar-les sense por que es perdin i el codi és únic per al destinatari.
 • En general el destinatari sempre es gasta alguna cosa més que limport exacte de la targeta regal.
 • Augmenta la fidelització fins i tot en males experiències. Si un client no ha trobat l’experiència que esperava amb un producte, l’enviament ha tingut problemes o qualsevol circumstància que hagi estat adversa, el fet de processar una devolució amb l’opció d’una targeta regal pot ajudar a la retenció del client a la nostra marca .

 

Què he de fer per fer servir gift cards a la meva botiga online?

 

 1. Instal·lar un mòdul al teu Ecommerce de targetes regal d’acord amb la teva plataforma.
 2. Decideix les quantitats bescanviables de cada targeta regal. Assegureu-vos que cobreixen el preu mitjà d’un producte a la botiga perquè puguin comprar algun dels teus productes. Si la teva botiga el valor mitjà és de 100€ per producte, una targeta regal de 10€ no tindria sentit. No parlem d´una targeta de descompte, sinó de targetes que permetin fer-se un regal d´un dels productes de la teva botiga.
 3. Fes que siguin fàcils de trobar al teu Ecommerce i promociona-les sobretot a les èpoques importants.
 4. Promociona-la en xarxes, els canals que tinguis i en llocs ben visibles del teu lloc web, per deixar veure els teus visitants que, si estaven buscant un regal per a algú especial i no es decideixen, pot ser que la millor opció sigui una targeta regal bescanviable a el teu Ecommerce.

 

Hi ha desenes de mòduls al mercat tant per a WooCommerce com per a Prestashop. Esperem que proveu aquesta opció perquè és realment avantatjosa per a la vostra botiga en línia.

I com sempre, si teniu algun dubte aquí estem per ajudar-vos.