Per què és beneficiós tenir una pàgina web per a la teva empresa?

Vivim en la era de la informació en Internet, per aquest motiu tenir presència a la xarxa és vital per a qualsevol negoci d’avui en dia, començant per la creació d’una pàgina web. Aquesta ofereix milers d’avantatges que faran entre altres coses, que el teu negoci tingui millor reputació, sigui conegut arreu del món i pugui augmentar les vendes. Disposar d’una pàgina web on es descrigui el teu camp d’actuació farà que els usuaris confiïn més en la teva marca que no pas en una que no disposi d’aquesta eina.

Per temptar-vos una mica més a fer-vos la vostra primera pàgina web, a continuació us descriurem alguns dels avantatges que té tenir una pàgina web d’empresa:

 

Major visibilitat.

Possibles clients et poden buscar/trobar en línia.

Les persones poden trobar el teu negoci amb major facilitat, obrint les portes a qualsevol que busqui alguna cosa relacionada amb el teu camp de negoci. D’aquesta manera, s’evita l’enviar informació impresa als potencials clients, o realitzar llargues trucades telefòniques, entre altres coses. Així, els clients poden conèixer tot el que necessiten saber sobre els productes i serveis abans d’establir un contacte telefònic, i tancar una venda és més senzill.

Però que passa si no en tens? Que aquests clients potencials perden l’interès en la teva empresa ja que no poden contactar-te o tindre més coneixements sobre els teus serveis o productes. Enlloc de trobar-te a tu, miraran la teva competència i es quedaran amb ella ja que  un confia més en una empresa amb presència a Internet que no en una que no en té.

 

Interacció més propera.

Relació més pròxima i personal amb els teus clients.

El fet de tindre una pàgina web on es pugui crear un entorn ideal per a la a la interacció, el diàleg, i la comunicació provoca que els teus clients es sentin part de la empresa quedant-se amb una bona impressió que els faci adquirir els teus productes o contractar els teus serveis.

Hi ha diverses maneres de mantenir una relació amb el seu públic a la seva pàgina web:

  • Publicar blogs o materials interessants sobre els problemes que enfronta l’audiència;
  • Respondre comentaris de persones en les entrades del blog;
  • Crear un centre de contacte amb les respostes a les preguntes més comunes;
  • Gravar i proporcionar capacitació en línia per als clients;
  • Tenir un xat en temps real per servir als clients.

 

Reducció del cost amb publicitat.

Estalviar amb costos

Tindre una pàgina web és la forma més barata de comercialització, davant les opcions convencionals per promoure el teu negoci (televiso, radio o premsa). Gràcies a les tècniques de posicionament SEO i SEM, les xarxes socials, els blogs, els fòrums, etc.

Tens l’oportunitat d’anunciar el teu negoci de manera detallada sense tindre la necessitat d’enviar informació impresa per als teus clients potencials o realitzar trucades per donar la informació.

 

Major disponibilitat.

Obert 24hores – 365 dies a l’any.

La informació sobre la teva empresa estarà disponible per a qualsevol visitant a qualsevol hora del dia, sense costos laborals extra, d’una altra manera solament seria accessible durant l’horari comercial de la teva empresa.

Gràcies a això els teus clients potencials poden visitar el seu negoci de forma virtual, i així obtenir la informació requerida sobre els teus productes o serveis nous i futurs.

Millorar la imatge de l’empresa.

Més credibilitat

Tant sols el mer fet d’estar a Internet donarà una imatge actualitzada de la teva empresa, creant una sensació d’estar a la última en quant a tecnologia, informació i comunicació. Pensa, que, si no estàs a Internet, desprens una imatge de poca adaptabilitat als nous canvis, com al tecnologia. Tenir una pàgina web ben dissenyada, és perfecte per generar credibilitat i semblar més gran del que és en realitat.

 

Augmentar les teves ventes.

Generar més beneficis

Gràcies al teu lloc web pots posar a la disposició de les persones la venda dels teus serveis o productes, aconseguint amb això incrementar la quantitat de guanys que la teva empresa pot generar al dia. De manera que vendre a través d’Internet pot ser més rentable complementant el teu negoci físic, permetent-te vendre a nivell nacional i Internacional.

 

Si després de llegir aquest article t’has acabat de convèncer que tenir una pàgina web de la teva empresa pot generar-te més beneficis que mal de caps, contacta amb areafdesign i nosaltres t’ajudarem a tirar endavant la teva pàgina web sempre posant per davant les teves necessitats com a client i empresa amb una atenció màxima i propera.

Olga Moran
Dissenyadora webObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.