Pàgina Web Express

Oferim diferents fórmules amb l’objectiu d’adaptar-nos, en cada moment, a les necessitats dels nostres clients, aquests packs son flexibles econòmicament i poden utilitzar-se tant per a una pàgina web com una botiga online.

Disseny Web a Andorra per a tot el mon

WEB EXPRESS 48H

Dissenyem la teva pàgina web o botiga online en 48 hores. Aquestes Web Express estan orientats a startups i negocis que tot just comencen la seva activitat online.

Més informació

EASY WEB

Et proporcionem una plataforma online on podrás crear tu mateix la teva pàgina web, una eina àgil i eficaç on, en aquest cas, no és necessari cap coneixement de programació.

Més informació

Renting Web: l’eina perquè tu mateix puguis fer la teva pàgina web d’una manera molt senzilla.

 

Et presentem Easy Webs, una plataforma online en la que no és necessari saber programar, una eina àgil i eficaç perquè et dissenys la teva pàgina web d’una manera còmode i ràpida.

 

A Easy-webs trobaràs moltes plantilles predefinides per adaptar-se al les teves necessitats, només en tens que triar una i començar a treballar en el text de la pàgina web.

 

Amb la mateixa quota tindràs : El domini i el allotjament, possibilitat de afegir una botiga Online i una botiga Facebook, controlar les teves xarxes socials i molt més.

disseny web andorra
Pack de pàgina web Express o botiga online

Els nostres Packs Express són ideals per a negocis i startups que tot just comencen en el món digital.

 

Els Packs Express estan orientats a startups i negocis que tot just comencen la seva activitat online i volen obtenir un posicionament i una imatge al món digital.

 

El disseny de pàgines web amb els Packs Express contempla també el desenvolupament de botigues online. Utilitzem el gestor de continguts WordPress, un CMS fàcils de gestionar i, que a més, está optimitzat per a SEO.

 

Amb la suma dels Packs Express i WordPress tindràs una web professional, àgil i atractiva i podràs gestionar i actualitzar continguts i productes d’una manera molt intuïtiva.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Solucions per ajudar-te a fer crèixer el teu negoci

Millora la teva pàgina web o botiga online amb els serveis complementaris que t’oferim. Pots solicitar aquests serveis tant si has realitzat un projecte amb nosaltres com si tens una web ja desenvolupada i vols millorar certs aspectes.

Posicionament SEO

Consultoria Web

Obre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.