Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

Què és el màrqueting líquid i com pots aplicar-lo a la teva marca

 

La xarxa és un immens bufet on cada usuari devora amb apetit aquells continguts que més li agraden. Si tens una pàgina web o negoci amb presència online i vols millorar la seva visibilitat, reputació i conversions, et comptem com el màrqueting líquid pot ajudar-te.

Crear contingut en els temps del màrqueting s’ha convertit en tota una odissea per als responsables de la producció digital, els encarregats de Mitjans socials o els redactors online. Una tendència cada vegada més assentada és la del màrqueting líquid, concepte que explicarem en profunditat en aquest article perquè el duguis a terme en el teu negoci.

5 tendències de *Influencer Màrqueting a tenir en compte en 2017
Si et sona el clàssic “Be *water, *my *friend” de Bruce Lee, bé podria tractar-se d’un dels principals lemes del màrqueting líquid i la seva filosofia, basada a conjuminar creativitat i tecnologia. Aquest tipus de màrqueting és aquell que aconsegueix que el missatge o contingut es dispersi només mitjançant la seva adaptació a diversos tots els canals, formats, mitjans i suports.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com 

 

Deu logos amb missatges subliminals i interessants significats

 

Probablement has vist el logo de Toblerone centenars de vegades, però t’havies fixat en el seu missatge ocult? i sabies que Durex té un significat? Descobreix-ho!

No tot és el que sembla a simple vista. Si et fixes bé veuràs que hi ha missatges subliminals en els logos de grans marques que consumim habitualment i molts dels símbols que representen a les companyies no són aleatoris, sinó tenen un important significat.

Pot ser que et passis el dia veient anuncis en la televisió, sàpigues perfectament com és el logo del teu Toyota i facis la compra totes les setmanes en Carrefour, i encara així el seu veritable significat hagi passat completament desapercebut.

Què és el màrqueting olfactori i com les marques t’enamoren pel nas
Descobreix els missatges ocults de famoses marques en els quals possiblement no t’havies fixat. Això si, una vegada que els descobreixis et serà impossible deixar de veure’ls:

 

Continuar llegint a http://Ticbeat.com

facebook ads

Anunciar-se a traves de Facebook Ads, primers passos.

Si han decidit dedicar una mica de diners a promocionar-se en Facebook, però mai han bregat amb aquesta classe de processos, no temin: a continuació els donem les claus per no ensopegar en els primers passos amb el gestor d’anuncis d’aquesta xarxa social.

Facebook ha de ser un ‘must’ en l’estratègia publicitària i de màrqueting de la nostra companyia. A favor d’anunciar-se en aquesta xarxa social, hi ha tres grans factors a tenir en compte: és econòmic i escalable, amb una gran capacitat de segmentació (enfront de la TV, la ràdio o la premsa) i les nostres creativitats podran veure’s en qualsevol dispositiu, des de PC fins a smartphones o tablets.

Continuar llegint a TICbeat.com

5 exemples de “experiència del client” guanyadores que inspiraran la teva estratègia de màrqueting

A mesura que la competència entre les marques s’intensifica, les empreses han d’innovar i diferenciar-se generant campanyes i experiències centrades en el client que brindin al seu públic objectiu una raó de pes per convertir-se en clients.

L’experiència del client ha evolucionat d’una interacció entre la marca i el client a un factor important en la percepció de la marca. De fet, en 2017, Walker va trobar que el 86% dels compradors estan disposats a pagar més per una millor experiència del client. Els consumidors d’avui no solament prefereixen una experiència de compra positiva; sinó que l’exigeixen.

I amb el 62% de les empreses que reconeixen l’experiència del client com un diferenciador competitiu clau, els professionals del màrqueting definitivament no volen perdre’s els avantatges que pot aportar al seu negoci, tals com els clients habituals i una grandària de cistella més important.

Brindar una experiència destacada al client es basa a combinar dades i iniciatives online i offline, i crear una connexió emocional entre la marca i el client en involucrar-los i posar-los al centre de la seva estratègia.

Descobreix que van fer les marques coca-cola, Tesco, Hershey, McDonald, el duo de DJs suecs (Axwell /\ Ingrosso) i Customer Experience per marcar la diferència, en la seva estratègia de màrqueting a digimind.com

game marketing | Rewans | areafdesign

REWANS, el nou Pokémon GO de les marques amb el qual els usuaris capturen premis.

Guanyar grans premis mentre es juga i interactua amb el mòbil ja és possible gràcies al game marketing. La companyia especialitzada en màrqueting digital, Optima Mobile, ha llançat REWANS, un nou canal de comunicació que ofereix grans oportunitats a les marques.

Es tracta d’una aplicació gratuïta que està basada en la realitat augmentada i la geolocalización. En ella, l’usuari ha de buscar i capturar els regals que es troben amagats a les diferents ciutats, i pel que s’ofereixen una sèrie d’instruccions amb l’aplicatiu que indica ‘fred’ o ‘calor’, depenent de la distància a la qual es trobi el premi.

Continuar llegint a marketingdirecto.com

onboarding-email-marketing-areafdesign

Email màrqueting pel “onboarding” de clients

Avui dia, en l’era dels gegants de l’i-commerce, la internacionalització i el boom dels negocis online i el emprendimiento, diferenciar-se, crear una marca amb personalitat pròpia que destaqui i fidelice als clients és imprescindible per sobreviure… i complicat, molt complicat.

Per sort, les petites i mitges empreses i professionals disposem de més eines que mai a baix cost per poder aprofitar els nostres punts forts, promocionar els nostres serveis i cuidar als nostres clients.

Però, Què és onboarding?
És el procés de “embarcar” d’un client en la teva empresa. Normalment comença quan et compra o adquireix un servei, i pot marcar la diferència de la imatge que té de la teva empresa…

Continuar llegint a mailrelay

Facebook-actualitzarà-el-seu-sistema-de-mètriques-publicitàries-areafdesign

Facebook actualitzarà el seu sistema de mètriques publicitàries

Facebook simplificarà el seu sistema de mètriques publicitàries, per facilitar el procés als anunciants, al moment de mesurar el rendiment de la seva campanya.

D’una banda tractaran d’ajudar als anunciants a entendre cadascuna de les mètriques que es presenten, donant contingut addicional sobre la forma com es calculen, i com han d’utilitzar-se. I d’altra banda, pensen eliminar aquelles mètriques que han estat reportades com a obsoletes o inútils, ja sigui perquè no s’utilitzen o perquè són repetitives.

Continuar llegint a wwwhatsnew

Google-ara-permet-gestionar-les-dades-d'una-empresa-des-del-cercador-areafdesign

Google ara permet gestionar les dades d’una empresa des del cercador

Aquelles empreses que estan pendents de la seva presència online, i volen personalitzar la manera com apareixen en els productes de Google, trobaran una forma més simple de realitzar-ho.

Google ara permet a les empreses modificar i completar la informació de la seva Fitxa d’empresa, directament des del cercador. La dinàmica és molt simple: solament han de buscar la seva empresa en Google, i veuran que apareix un petit panell de control per administrar la informació

Continuar llegint a wwwhatsnew

2-estratègies-de-màrqueting-bones-i-2-dolentes-per-aquest-2018-areafdesign

2 estratègies de màrqueting bones i 2 dolentes per aquest 2018.

Un nou any significa noves oportunitats per fer créixer el negoci amb resultats positius totes les setmanes. Però abans d’això, cal tenir en compte certes indicacions que poden empitjorar i afavorir la productivitat empresarial significativament. Així que si vols tenir un 2018 amb més probabilitats d’èxit laboral, no et pots perdre la següent informació que portem per a tu.

Implementant les bones i no aplicant les dolentes en la teva companyia augmentaràs el percentatge de guanys després de cada mes.

Continuar llegint a wwwhatsnew

Tendències en xarxes socials 2018

Noves tendències en xarxes socials 2018

Noves tendències en xarxes socials 2018 que els negocis hauran de conèixer per adaptar la seva estratègia de màrqueting en RRSS a la nova realitat virtual.