Posicionament SEO a Andorra

Apliquem un seguit de tècniques de posicionament SEO i bones pràctiques a la teva web per millorar la seva visibilitat en els resultats orgànics dels cercadors.

Auditem i apliquem tècniques SEO a la teva web per millorar el posicionament als cercadors.

El posicionament en cercadors és una de les estratègies de màrqueting més importants. Per tant l’objectiu de realitzar un treball de SEO (Search engine optimization) és que els teus clients o usuaris potencials quan facin recerques relacionades amb els teus serveis o productes, la teva web aparegui entre els primers resultats.

 

A més, aquest treball es realitza optimitzant l’estructura de la pàgina i el seu contingut, analitzant i classificant les paraules clau rellevants del teu negoci per les que arribaran a la teva pàgina. Aquest ,per tant, serà un tràfic qualificat i amb afinitat real pel que ofereixes i per tant l’oportunitat de negoci i venda és més gran. 

Els punts clau d’un bon SEO

  • Keyword research: Analitzem i trobem les paraules adequades per les que vols aparèixer, aquestes paraules hauran d’atreure usuaris interessats en els teus serveis.
  • Contingut de qualitat: T’ajudem a redactar el contingut per ser la millor resposta a les preguntes que es fan els usuaris a Google.
  • Mobile first: Prioritzem el disseny per a dispositius mòbils.
  • SEO local: Posicionem el teu negoci en la seva àrea geogràfica.
  • Estructura de la pàgina i codi: Desenvolupem utilitzant un codi net que no ralentiza la teva web i adaptem la jerarquía i etiquetes del contingut al disseny.
  • Utilitzar categories i subcategories: Estructurem i classifiquem el contingut de manera óptima per que Google l’indexi sense problemes.

posicionament seo - posicionament web

AVANTATGES DE TREBALLAR EL SEO

En pocs passos augmentem la visibilitat de la teva pàgina web.

posicionament web

Atrau trànsit qualificat

posicionament web

Posicionament durador

Analitica de Marketing Digital a Andorra - posicionament de pàgines web

Major rendibilitat

posicionament de pàgines web

Més visibilitat de marca

posicionament de pàgines web

Millor accesibilitat

LA NOSTRA FEINA

Abans, mira els nostres projectes!

Especialitzats a crear webs creatives i professionals, orientades a l’usuari final, fent ús de totes les tecnologies disponibles, per proporcionar un entorn agradable, ergonòmic i senzill.