Campanyes SEM i Adwords

Planifiquem i gestionem les campanyes SEM de la teva empresa per posicionar-la de manera rentable i amb les paraules clau més eficients.

Creem, gestionem i optimitzem les teves campanyes a Adwords per, amb la menor inversió possible, obtenir el màxim retorn.

Si vols llançar una campanya especial o rellançar el teu negoci de forma directa i sense haver d’esperar, a través dels nostres experts en posicionament et gestionem campanyes d’enllaços patrocinats tant en cercadors (Adwords) com en xarxes socials.

 

Les campanyes SEM poden realitzar-se sota qualsevol pressupost de forma assumible i controlable determinant un pressupost mínim i màxim diari.

 

La creació de campanyes SEM es basa en l’estudi de les paraules clau que determinis per la teva campanya o les rellevants amb el teu negoci. Això farà que els usuaris que busquin algun d’aquests conceptes relacionats amb el teu producte o servei tinguin visible el teu anunci a les zones de publicitat dels cercadors o que les xarxes socials com Facebook o Linkedin reserven per a això.

On puc fer una campanya SEM?

  • Campanyes en cercadors: Realitzar una campanya a la xarxa d’anuncis d’un cercador significa parlar d’Adwords. Google Adwords és una eina molt eficaç per aconseguir atreure clients a la teva web de forma ràpida i segmentada.
  • Campanyes en Xarxes socials: Els canals socials com Facebook, Linkedin o Instagram, s’han especialitzat i segmentat progressivament, i això fa que les eines publicitàries, siguin realment efectives alhora de condicionar la publicació del teu anunci a un grup geogràfic, edat, sexe o hàbits personals.

posicionament seo - posicionament web

PRINCIPALS AVANTATGES DEL POSICIONAMENT SEM

El fet de poder adaptar els anuncis en funció del tipus de client, és un gran avantatge, però hi ha molt més.

Analitica de Marketing Digital a Andorra - posicionament de pàgines web

Augment del tràfic web

campanyes Adwors

Segmentació d’usuaris

Campanyes SEM

Control de costos

Anàlisi i seguiment senzill

Adwords Andorra

Captació de clients

LA NOSTRA FEINA

Abans, mira els nostres projectes!

Especialitzats a crear webs creatives i professionals, orientades a l’usuari final, fent ús de totes les tecnologies disponibles, per proporcionar un entorn agradable, ergonòmic i senzill.