Marketing Digital a Andorra

Planifiquem i desenvolupem la estratègia de marketing digital adaptada al teu negoci o sector i fem créixer la teva marca utilitzant els canals digitals.

Marketing Digital i Posicionament Seo Andorra

Optimitzem la teva web a nivell tècnic i realitzem accions de posicionament orgànic per a que la teva marca arribi a potencials clients.

Més informació

Estudiem les paraules clau i definim les més rellevants amb l’objectiu de posicionar la teva marca i fer-la arribar a usuaris que et busquen.

Més informació

Gestionem la presència i la comunicació de la teva marca a les xarxes socials i la fem més propera a la comunitat i a possibles clients.

Més informació
Estrategies de Marketing Digital a Andorra

Dissenyem estratègies de marketing digital per a posicionar la teva marca a Internet i arribar a potencials clients.

 

Si vols fer que el teu projecte sigui coherent de principi a fi i tens motles idees, però no saps com ordenar-les, nosaltres et podem guiar i executar de forma escrita el Briefing que reflectirà què fer, com fer-ho, on i quan.

 

Aquesta serà la base i guia de la estratègia de marketing digital i et servirà per orientar-te en els teus objectius fonamentals i en quins passos són recomanables a seguir, des de l’establiment de la teva estratègia inicial, com generar trànsit, la teva presència en xarxes socials, com afrontar els continguts i analitzar i optimitzar les mateixes en el temps.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Solucions per ajudar-te a fer crèixer el teu negoci

Millora la teva pàgina web o botiga online amb els serveis complementaris que t’oferim. Pots solicitar aquests serveis tant si has realitzat un projecte amb nosaltres com si tens una web ja desenvolupada i vols millorar certs aspectes.

Posicionament SEO

Consultoria Web