Manteniment de Pàgines Web

Realitzem les tasques necessàries perquè la teva web funcioni perfectament: actualitzacions, correcció d’errors, optimització del rendiment, seguretat i tasques personalitzades.

El teu negoci al dia i sempre actiu

La falta de manteniment de la teva pàgina web afecta negativament a la imatge de la teva marca i pot reduir dràsticament les vendes, però pot ser pitjor, la teva web pot estar experimentat errors o vulnerabilitats en l’àmbit de la seguretat online que potser tu no has detectat, això fa que la teva web sigui susceptible de rebre atacs o que Google detecti aquests errors i vulnerabilitats i penalitzi el posicionament als resultats de cerca.

 

Cada dia les aplicacions web són més complexes: bases de dades, fitxers, plugins… moltes dades que han de ser actualitzades amb regularitat. Cada setmana hi ha tasques d’actualització en la majoria de webs i aquí parlem de seguretat, un dels aspectes més importants del manteniment web. Amb el nostre suport tècnic estaràs tranquil en aquest sentit, ja que revisem regularment les actualitzacions pendents del teu web, realitzant còpies de seguretat però no perdre dades si es detecten errors o conflictes.

Dividim el manteniment en 3 àmbits:

  • Entorn del servidor
  • Actualitzacions i seguretat
  • Optimització i rendiment

Manteniment del servidor

Tasques de gestió dels servidors, bases de dades, eliminar vulnerabilitats i revisar que el conjunt estigui correcte.

 

Si tens un bon Hosting contractat, part d’aquestes tasques, les realitza el proveïdor del servei, però segons la complexitat de la teva web i les funcionalitats que tinguis instal·lades, o el tipus de servidor que facis servir, és important tenir una supervisió externa per si alguna cosa no entra a les seves tasques de manteniment.

 

Un servidor actualitzat, és la base perquè la teva web estigui operativa en tot moment.

Actualitzacions de plugins i seguretat

En aquesta fase, es fan les actualitzacions de WordPress, de la plantilla i els plugins que s’estiguin fent servir a la web.

 

Aparentment, sembla que això és una tasca senzilla, però determinades actualitzacions poden provocar problemes de compatibilitat i fer que la teva web no funcioni correctament,  si hi ha moltes actualitzacions pendents, els nostres tècnics s’encarreguen de fer una còpia de la web a un espai de proves, realitzaran les actualitzacions en aquesta còpia per comprovar que tot està correcte i no afectar al teu lloc en producció.

 

Si no tens a la teva web una seguretat correcta, t’arrisques a patir atacs informàtics que poden portar a situacions complicades i de difícil solució.

Optimització i rendiment

En aquesta fase es testeja la velocitat de càrrega, s’arreglen enllaços trencats, possibles errors 404 i tot allò que pugui afectar l’experiència d’usuari en general. Google és molt exigent amb aquests errors i el teu WordPress ha d’estar a l’alçada.

 

A WordPress hi ha moltes opcions per optimitzar aquesta càrrega: la reducció de pes de les imatges que es mostren, configuració de mòduls de caché, fins a l’organització i càrrega dels CSS de la pàgina.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT EL MANTENIMENT WEB?

Seguretat i tranquil·litat davant de problemes de caigudes de servidor

Manteniment pàgines web

SEGURETAT

Evitem intents d’accés no autoritzats, errors al servidor i spam, entre d’altres

Manteniment web andorra

TRANQUILITAT

La teva web sempre activa i sense ensurts ni sobrecostos.

Analitica de Marketing Digital a Andorra

MONITORITZACIÓ

En cas d’un error sobtat es pot actuar de manera més ràpida i eficaç.

REPORTS

Sempre informat dels problemes i solucions que s’han aplicat a la teva web

LA NOSTRA FEINA

Abans de marxar mira els nostres projectes!

Especialitzats a crear pàgines webs creatives i professionals, orientades a l’usuari final, fent ús de totes les tecnologies disponibles, per proporcionar un entorn agradable, ergonòmic i senzill.

Obre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.