Les xarxes socials que més ràpid creixen en 2018

Aquestes són les xarxes socials que més usuaris estan guanyant en 2018. Destaca especialment Instagram, la que està actualment de moda.

Les xarxes socials són una part important de la societat del segle XXI. Per bé o per malament, han vingut per quedar-se, i són pocs els usuaris d’Internet que no estan donats d’alta en almenys una d’elles. Això sí, en països emergents la seva penetració ara mateix està creixent, així que queda marge de millora per a totes.

És precisament aquest marge per créixer el que estreny encara més les rosques a les principals companyies, que lluiten per tenir la xarxa social que més creix, que més usuaris té i que fa que aquests passin més temps en ella.

La batalla és realment desigual, doncs Facebook Inc. té no només Facebook sinó també Instagram, a més de WhatsApp a l’apartat de missatgeria. Dit això, hi ha altres xarxes socials que creixen i molt en 2018 i a les quals convindria estar atents.

Per desgràcia algunes d’elles no proporcionen dades d’usuaris mensuals, així que només es poden valorar els de desembre de 2017. Així ho aclareix Target Internet, que ha elaborat un informe complet sobre totes.

Continuar llegint a TicBeatObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.