Instagram vol ser YouTube, com ho aconseguirà?

Instagram acaba de declarar-li la guerra a YouTube implícitament després d’anunciar el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada, IGTV. Amb l’arribada de la nova funció Instagram també li menja terreny a Snapchat una vegada més.

IGTV: així és el nom de l’arma que usarà Instagram per lluitar contra YouTube…o, gairebé millor dit, per ser el nou Youtube.

Instagram va anunciar ahir el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada (IGTV). Inicialment tindran un límit d’entre 15 segons i 10 minuts per a alguns usuaris, i de fins a una hora per a aquells que tinguin més seguidors; no obstant això, el més probable és que la durada limitada sigui alguna cosa temporal i ho llevin en un futur.

Els usuaris poden o bé descarregar la nova app, que ja està disponible tant en Android com en iOS, o accedir a la funció des de la pròpia app de Instagram, van anunciar en un comunicat.

Fins ara YouTube i Instagram eren dues eines diferents pels ‘influencers’; en Instagram podien connectar amb els seus seguidors de manera més immediata i d’aquí portar-los al seu canal de YouTube perquè visualitzessin els seus vídeos de més llarga durada. No obstant això, ara tindran un tot en un.

Continuar llegint a TICbeat.comObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.