Manteniment Prestashop - l'importància del manteniment del prestashop

L’importància del manteniment del Prestashop.

L’importància del manteniment del Prestashop.

Prestashop és uns del gestors de continguts orientats a e-commerce més utilitzats del món, i, és per això que cada dia poden aparèixer vulnerabilitats que el puguin comprometre i així, perjudicar als milers de llocs desenvolupats amb aquesta plataforma. 

També les tendències del mercat, la manera com els usuaris compren, el màrqueting i el nostre propi negoci, evolucionen i son canviants, es per això que també és important estar al dia i realitzar canvis o millores que optimitzin el rendiment de la nostra botiga online, perquè aquesta feina es tradueixi en més vendes.

És per això la rellevància de contractar un expert en Prestashop perquè dugui a terme les tasques de manteniment més tècniques i de configuració de la teva botiga, això resulta imprescindible per a resoldre des de problemes d’indexació fins a millorar l’experiència d’usuari durant el procés de compra o errors produïts per la falta d’actualització dels mòduls instal·lats.  La idea de contractar un manteniment del teu e-commerce és que tu et puguis centrar en el realment important del teu negoci i deixis les tasques tècniques  y de configuració del teu web en un equip d’experts amb experiència en aquesta plataforma.

Error prestashop - l'importància del manteniment del prestashop

L’importància del manteniment del prestashop en “tasques preventives”

A Areafdesign recomanem l’ús de Prestashop depenent de l’abast del projecte, però en general, confiem molt en la plataforma tant per la seva estabilitat com, també, per la nostra experiència que, ens permet tant desenvolupaments des de zero projectes e-commerce, com realitzar manteniments de llocs desenvolupats per altres empreses.

Una altre tipus de tasques que realitzem i que ens arriba habitualment són la resolució d’errors produïts per la falta d’actualització de Prestashop, la plantilla o els mòduls. Això habitualment es tradueix en errors 500 que resulten molestos i afecten a la experiència i rendiment de la web. Aquests errors, normalment estan relacionats amb la incompatibilitat de mòduls que, al Prestashop canviar de versió, deixen de ser compatibles i s’han d’actualitzar o canviar-los per alguna alternativa. Com a experts en Prestashop ens encarreguem de resoldre aquests errors el més aviat possible perquè no afectin a les vendes del teu negoci.

Durant el manteniment, revisem periòdicament el teu lloc, monitoritzant-lo per detectar si hi ha alertes de compatibilitat o actualitzacions crítiques que s’han de fer de manera ràpida per evitar caigudes de la web o errors greus.

L’importància del manteniment del prestashop en un “desenvolupament evolutiu”

No tot son resolucions d’errors i problemes. També és important millorar la teva botiga online i adaptar-la a la manera de comprar dels usuaris i al tipus de producte que s’està venent.  A Areafdesign ens agrada aportar idees i detectem quins punts febles te la teva botiga per millorar-los i trobar la millor experiència d’usuari possible.

Escoltem i estudiem les propostes i idees dels nostres clients i els ajudem a trobar el mòdul o la solució indicada per als seus objectius.