Deu logos amb missatges subliminals i interessants significats

 

Probablement has vist el logo de Toblerone centenars de vegades, però t’havies fixat en el seu missatge ocult? i sabies que Durex té un significat? Descobreix-ho!

No tot és el que sembla a simple vista. Si et fixes bé veuràs que hi ha missatges subliminals en els logos de grans marques que consumim habitualment i molts dels símbols que representen a les companyies no són aleatoris, sinó tenen un important significat.

Pot ser que et passis el dia veient anuncis en la televisió, sàpigues perfectament com és el logo del teu Toyota i facis la compra totes les setmanes en Carrefour, i encara així el seu veritable significat hagi passat completament desapercebut.

Què és el màrqueting olfactori i com les marques t’enamoren pel nas
Descobreix els missatges ocults de famoses marques en els quals possiblement no t’havies fixat. Això si, una vegada que els descobreixis et serà impossible deixar de veure’ls:

 

Continuar llegint a http://Ticbeat.com

Social listening-areadesign.jpg

Social listening: què és l’escolta social i com pot usar-la la teva empresa

Us expliquem en quina consisteix l’escolta activa en xarxes socials (o social listening), quins són les eines més usades per dur-la a terme i els casos d’ús més habituals i profitosos per a qualsevol marca.

La comunicació de les marques als consumidors ha canviat notablement amb l’era digital, ampliant l’espectre de canals dels mitjans tradicionals (TV, ràdio i premsa) als portals online, fòrums i xarxes socials. I, en paral·lel, també s’ha transformat la forma en què els propis ciutadans comparteixen les seves impressions amb altres usuaris sobre els seus productes i serveis favorits (o els més odiats): si abans aquestes recomanacions/crítiques i expandien de boca en boca, ara compten amb un ingent altaveu en forma de Facebook, Twitter o Instagram.

Per a les marques, aquest canvi de model suposa un ingent desafiament doncs tenen al seu abast un enorme potencial de coneixement (abans era difícil conèixer les impressions que es transmetien de persona en persona, però ara aquesta informació és pública i a l’abast de tots) però al mateix temps veuen acrescuts els riscos d’una crisi reputacional a gran escala i, a més, poden veure’s desbordats per la quantitat de missatges i opinions.

Continuar llegint a Ticbeat.com

Instagram-vol-ser-YouTube,-com-ho-aconseguirà--areafdesign

Instagram vol ser YouTube, com ho aconseguirà?

Instagram acaba de declarar-li la guerra a YouTube implícitament després d’anunciar el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada, IGTV. Amb l’arribada de la nova funció Instagram també li menja terreny a Snapchat una vegada més.

IGTV: així és el nom de l’arma que usarà Instagram per lluitar contra YouTube…o, gairebé millor dit, per ser el nou Youtube.

Instagram va anunciar ahir el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada (IGTV). Inicialment tindran un límit d’entre 15 segons i 10 minuts per a alguns usuaris, i de fins a una hora per a aquells que tinguin més seguidors; no obstant això, el més probable és que la durada limitada sigui alguna cosa temporal i ho llevin en un futur.

Els usuaris poden o bé descarregar la nova app, que ja està disponible tant en Android com en iOS, o accedir a la funció des de la pròpia app de Instagram, van anunciar en un comunicat.

Fins ara YouTube i Instagram eren dues eines diferents pels ‘influencers’; en Instagram podien connectar amb els seus seguidors de manera més immediata i d’aquí portar-los al seu canal de YouTube perquè visualitzessin els seus vídeos de més llarga durada. No obstant això, ara tindran un tot en un.

Continuar llegint a TICbeat.com

bon logotip

És hora d’actualitzar el meu logotip?

El logotip de la teva empresa és el primer contacte amb els teus clients, la primera impressió de la teva marca, així que… assegura’t que funcioni!

Importància dels colors en el disseny gràfic i web

La importància del ús dels colors en el disseny gràfic i web

A l’hora de voler donar a conèixer la nostra marca, projecte hem de pensar quina sensació volem crear al client quan ens visualitzi. I per això hem de tindre en compte quins són els colors que s’utilitzarà en la imatge corporativa (logotip, díptics, anuncis, pàgina web, etc).