5 Series abril 2020

5 sèries que hauries de començar a veure a l’abril de 2020

 

La primavera ha començat amb cada racó i notícia xopant-se del SARS-CoV-2. Però més enllà del coronavirus, amb l’entrada d’un nou mes també arriben les nostres sèries favorites per a començar a veure a l’abril.

L’estació de les flors ha donat principi de manera inèdita fins al moment: amb tota Espanya –i mig món– confinat en les seves llars a causa de la pandèmia global de coronavirus, les videollamadas es multipliquen, el consum de streaming es dispara i milions de persones tiren de creativitat, YouTube, manualitats i jocs de taula per a compartir la quarantena en família, matar el tedi o fer esport.

continua llegint a Ticbeat.com

20 milions de treballs en fàbriques seran substituïts per robots en la dècada vinent

20 milions de treballs en fàbriques seran substituïts per robots en la dècada vinent

 

Fins a 20 milions d’ocupacions relacionades amb la mà d’obra a les fàbriques seràs substituïts per robots per a 2030, segons un estudi d’Oxford Economics. Aquesta xifra representaria el 8,5% de la mà d’obra de fabricació a nivell global.

Els robots podrien reemplaçar fins a 20 milions d’ocupacions en fàbriques a tot el món per a 2030. Aquesta és una de les principals conclusions de l’informe How robots change the world elaborat per Oxford Economics, que analitza les possibles conseqüències que l’automatització tindrà sobre les economies del món a nivell d’ocupació i productivitat.

D’acord a aquest, si bé l’augment de l’automatització impulsarà noves ocupacions i el creixement econòmic, també alerta que els beneficis aportats per aquesta tecnologia podrien incidir en la desigualtat.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

 

 

 

11 cosas que un líder jamás debería decir a su equipo

11 coses que un líder mai hauria de dir al seu equip

Per tot el món és sabut que un gran lideratge comporta una gran responsabilitat. Per això has de cuidar les teves paraules i no utilitzar fórmules per a comunicar-te amb el teu equip com les que recollim a continuació.

La comunicació o la intel·ligència emocional en el si d’una empresa són habilitats fonamentals per a promoure un treball en equip basat en l’empatia, la cooperació, l’aprofitament del talent, la creativitat o la confiança. D’aquesta manera, cada proliferen més els estils de lideratge com el de servei, que considera als empleats com a iguals i anteposar les necessitats dels membres de la plantilla, impulsant el desenvolupament del potencial individual i col·lectiu.

Tant a l’hora de remetre feedback als treballadors, establir les bases dels projectes o tenir reunions el llenguatge cobra, com en tot en la vida, una especial importància. És fonamental que tot líder incideixi i treballi aquest aspecte, eliminant els mals hàbits de gestió i proporcionant una orientació professional adequada i personalitzada per a cada persona de l’equip.

 

Continuar llegint a Tickbeat.com

Deu logos amb missatges subliminals i interessants significats

 

Probablement has vist el logo de Toblerone centenars de vegades, però t’havies fixat en el seu missatge ocult? i sabies que Durex té un significat? Descobreix-ho!

No tot és el que sembla a simple vista. Si et fixes bé veuràs que hi ha missatges subliminals en els logos de grans marques que consumim habitualment i molts dels símbols que representen a les companyies no són aleatoris, sinó tenen un important significat.

Pot ser que et passis el dia veient anuncis en la televisió, sàpigues perfectament com és el logo del teu Toyota i facis la compra totes les setmanes en Carrefour, i encara així el seu veritable significat hagi passat completament desapercebut.

Què és el màrqueting olfactori i com les marques t’enamoren pel nas
Descobreix els missatges ocults de famoses marques en els quals possiblement no t’havies fixat. Això si, una vegada que els descobreixis et serà impossible deixar de veure’ls:

 

Continuar llegint a http://Ticbeat.com

Social listening-areadesign.jpg

Social listening: què és l’escolta social i com pot usar-la la teva empresa

Us expliquem en quina consisteix l’escolta activa en xarxes socials (o social listening), quins són les eines més usades per dur-la a terme i els casos d’ús més habituals i profitosos per a qualsevol marca.

La comunicació de les marques als consumidors ha canviat notablement amb l’era digital, ampliant l’espectre de canals dels mitjans tradicionals (TV, ràdio i premsa) als portals online, fòrums i xarxes socials. I, en paral·lel, també s’ha transformat la forma en què els propis ciutadans comparteixen les seves impressions amb altres usuaris sobre els seus productes i serveis favorits (o els més odiats): si abans aquestes recomanacions/crítiques i expandien de boca en boca, ara compten amb un ingent altaveu en forma de Facebook, Twitter o Instagram.

Per a les marques, aquest canvi de model suposa un ingent desafiament doncs tenen al seu abast un enorme potencial de coneixement (abans era difícil conèixer les impressions que es transmetien de persona en persona, però ara aquesta informació és pública i a l’abast de tots) però al mateix temps veuen acrescuts els riscos d’una crisi reputacional a gran escala i, a més, poden veure’s desbordats per la quantitat de missatges i opinions.

Continuar llegint a Ticbeat.com

Instagram-vol-ser-YouTube,-com-ho-aconseguirà--areafdesign

Instagram vol ser YouTube, com ho aconseguirà?

Instagram acaba de declarar-li la guerra a YouTube implícitament després d’anunciar el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada, IGTV. Amb l’arribada de la nova funció Instagram també li menja terreny a Snapchat una vegada més.

IGTV: així és el nom de l’arma que usarà Instagram per lluitar contra YouTube…o, gairebé millor dit, per ser el nou Youtube.

Instagram va anunciar ahir el llançament de la seva nova app de vídeos de llarga durada (IGTV). Inicialment tindran un límit d’entre 15 segons i 10 minuts per a alguns usuaris, i de fins a una hora per a aquells que tinguin més seguidors; no obstant això, el més probable és que la durada limitada sigui alguna cosa temporal i ho llevin en un futur.

Els usuaris poden o bé descarregar la nova app, que ja està disponible tant en Android com en iOS, o accedir a la funció des de la pròpia app de Instagram, van anunciar en un comunicat.

Fins ara YouTube i Instagram eren dues eines diferents pels ‘influencers’; en Instagram podien connectar amb els seus seguidors de manera més immediata i d’aquí portar-los al seu canal de YouTube perquè visualitzessin els seus vídeos de més llarga durada. No obstant això, ara tindran un tot en un.

Continuar llegint a TICbeat.com

bon logotip

És hora d’actualitzar el meu logotip?

El logotip de la teva empresa és el primer contacte amb els teus clients, la primera impressió de la teva marca, així que… assegura’t que funcioni!

Importància dels colors en el disseny gràfic i web

La importància del ús dels colors en el disseny gràfic i web

A l’hora de voler donar a conèixer la nostra marca, projecte hem de pensar quina sensació volem crear al client quan ens visualitzi. I per això hem de tindre en compte quins són els colors que s’utilitzarà en la imatge corporativa (logotip, díptics, anuncis, pàgina web, etc).