Com funcionen els hashtags a Facebook?

hashtags a facebook

Quan parlem de hashtags a facebook hem de tindre en compte que no tothom podrà veure el teu “#” si tens el teu compte privat, que en la majoria dels casos tothom el té configurat d’aquesta manera.
No obstant això, les pàgines oficials de marques, mitjans de comunicació o influencers pots donar-li un gran ús.

Així que si vols que les teves publicacions amb els hashtags estiguin a l’abast de tothom hauràs d’obrir el teu perfil (fent clic en el botó que està a l’esquerra de «Publicar» i selecciona «Públic» en el menú desplegable). Quan publiquis el post a la teva pàgina o biografia, el hashtag es convertirà en un enllaç que pot seleccionar-se i que redirigeix a les persones cap a la pàgina del hashtag.

Com buscar hashtags en Facebook d’acord amb els següents paràmetres:

  • Destacats: T’ofereix una seqüència dels posts més populars sota un hashtag determinat
  • Recents: Tal com diu la paraula, apareixeran aquells posts públics que han estat publicats recentment.
  • Media: Post que utilitzen el hashtag i que conté contingut media (vídeo o fotografia)
  • Pàgines, grups, persones, aplicacions i esdeveniments: Són aquelles pàgines, grups, persones, aplicacions o esdeveniments de Facebook que s’associen de forma oficial amb el hashtag, com per exemple #areafdesign.
  • Llocs: Llocs amb el nom associat amb el hashtag empleat, ex: #Andorra.

Per trobar els continguts vinculats a un hashtag determinat, pots realitzar una cerca simple amb el quadre de cerca de la cantonada superior esquerra o teclejar-ho directament en l’URL, sota el format facebook.com/ hashtag/insertarhashtagaquí.

Font: Ticbeat 

Olga Moran
Dissenyadora web