Les 10 millors ciutats del món per a trobar treball en 2019

Les 10 millors ciutats del món per a trobar treball en 2019

 

Si et trobes immers en plena cerca d’ocupació i vols saber quines són les millors ciutats del món per a treballar en l’actualitat, para esment a la classificació elaborada per HousingAnywhere.

 

A l’hora de buscar ocupació existeixen notables diferències entre uns llocs i uns altres. Des de HousingAnywhere han publicat una interessant classificació amb les 100 millors ciutats per a trobar treball atenent criteris com la disponibilitat d’ofertes de treballs, el salari, el cost de la vida a la ciutat, la puntuació de les startups, la qualitat de vida i la mentalitat oberta de la població.

 

Continuar llegint a TicBeat.com

 

20 milions de treballs en fàbriques seran substituïts per robots en la dècada vinent

20 milions de treballs en fàbriques seran substituïts per robots en la dècada vinent

 

Fins a 20 milions d’ocupacions relacionades amb la mà d’obra a les fàbriques seràs substituïts per robots per a 2030, segons un estudi d’Oxford Economics. Aquesta xifra representaria el 8,5% de la mà d’obra de fabricació a nivell global.

Els robots podrien reemplaçar fins a 20 milions d’ocupacions en fàbriques a tot el món per a 2030. Aquesta és una de les principals conclusions de l’informe How robots change the world elaborat per Oxford Economics, que analitza les possibles conseqüències que l’automatització tindrà sobre les economies del món a nivell d’ocupació i productivitat.

D’acord a aquest, si bé l’augment de l’automatització impulsarà noves ocupacions i el creixement econòmic, també alerta que els beneficis aportats per aquesta tecnologia podrien incidir en la desigualtat.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

 

 

 

11 cosas que un líder jamás debería decir a su equipo

11 coses que un líder mai hauria de dir al seu equip

Per tot el món és sabut que un gran lideratge comporta una gran responsabilitat. Per això has de cuidar les teves paraules i no utilitzar fórmules per a comunicar-te amb el teu equip com les que recollim a continuació.

La comunicació o la intel·ligència emocional en el si d’una empresa són habilitats fonamentals per a promoure un treball en equip basat en l’empatia, la cooperació, l’aprofitament del talent, la creativitat o la confiança. D’aquesta manera, cada proliferen més els estils de lideratge com el de servei, que considera als empleats com a iguals i anteposar les necessitats dels membres de la plantilla, impulsant el desenvolupament del potencial individual i col·lectiu.

Tant a l’hora de remetre feedback als treballadors, establir les bases dels projectes o tenir reunions el llenguatge cobra, com en tot en la vida, una especial importància. És fonamental que tot líder incideixi i treballi aquest aspecte, eliminant els mals hàbits de gestió i proporcionant una orientació professional adequada i personalitzada per a cada persona de l’equip.

 

Continuar llegint a Tickbeat.com

El secret millor guardat per a retenir el talent en la teva empresa

El secret millor guardat per a retenir el talent en la teva empresa

 

L’informe Global Trends Recruiting que ha publicat LinkedIn revela una important clau perquè empreses de tot el món aconsegueixin retenir el talent. Coneix-la i posa-la en pràctica en la teva organització.

En els últims anys, una gran part de les empreses ha començat a oferir llocs de treball sense especificar el salari: sí que expliciten l’experiència i els requisits necessaris per a optar al lloc, però dels diners, ni una paraula.

Es tracta d’una tendència que ha portat a molts dels qui busquen ocupació a rastrejar la web per a trobar comparadors de salaris que els permetin fer-se a una idea del salari mitjà en cada cas.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Aconseguir treball a través d'Instagram

Aconseguir treball a través d’Instagram? Així pots fer-ho

T’expliquem com Instagram pot convertir-se en una de les teves principals fonts de recerca per a aprofundir sobre una empresa i sortir airós de la teva pròxima entrevista de treball.

Si vols tenir èxit en una entrevista de treball, hi ha una sèrie de pautes psicològiques que hauries de seguir per a preparar-te adequadament. Però també convé fer una recerca prèvia sobre l’empresa, ja que és la millor manera de conèixer a què t’enfrontaràs en el moment de la veritat.

És més, segons explica Lillian Landrum, cap de contractació de talent en la plataforma d’assessoria i cerca d’ocupació The Muse en aquest article de Business Insider els EUA, també és important fer una recerca prèvia sobre els entrevistadors de la companyia.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil

Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil, és il·legal?

 

Un altre escàndol a la vista per a Facebook: la companyia pagava 20 dòlars al mes als seus usuaris – entre ells adolescents – per a tenir accés a tota l’activitat dels seus telèfons.

Facebook surt d’una per a ficar-se en una altra. La companyia ha ocupat titulars de mitjans en reiterades ocasions aquest any, i no de manera positiva precisament.

Després de l’escàndol de Cambridge Analytica, al costat d’altres pràctiques dubtoses, ha tornat a sorgir polèmica en revelar-se que Facebook porta des de 2016 pagant mensualment a alguns usuaris per a espiar el seu telèfon mòbil.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Consells per convertir les teves aficions en un negoci reeixit | Areafdesign

10 senzills consells per a convertir les teves aficions en un negoci online amb èxit.

Crear un negoci i treballar en el que ens agrada pot ser difícil, però hi ha millennials que ho han aconseguit. Aquests 10 senzills consells seguits per algunes de les persones més influents d’Internet t’ajudaran a convertir les teves aficions en un negoci reeixit.

El treball dels nostres somnis existeix, i podem aconseguir-lo. Moltes persones millennials ja han demostrat que qualsevol idea pot fer-se realitat en forma d’empresa reeixida que generi increïbles guanys,i per a això hi ha determinats consells a seguir que poden convertir les nostres aficions en un negoci reeixit.

Descobreix-los a TicBeat

influència al treball - 5 consells per convertir-te en una persona més influent en el treball - areafdesign

5 consells per convertir-te en una persona més influent en el treball

Vols ser una persona influent quan treballes en un projecte per així ajudar a la resolució de problemes i conflictes? Llavors has de conèixer els fonaments que t’ajudaran a aconseguir engegar aquesta habilitat de forma senzilla.

Influir en els altres s’ha convertit en una prioritat en les ocupacions per poder aconseguir la resolució de problemes. Així, es tracta una qualitat necessària per treballar en equip i ser partícip dels canvis que es produeixen en els projectes o idees.

Malgrat que aquesta habilitat de vegades pot ser difícil de dur a terme per a certes persones, és alguna cosa que tots podem aprendre i millorar amb pràctica. Per això, avui et portem alguns consells per fer-ho. 

Continuar llegint a TicBeat.com

lideratge

5 regles d’or per construir un lideratge llegendari

Robin Sharma, expert en lideratge, ha ofert una inspiradora ponència en MABS 2018 en la qual ha desxifrat les claus de l’èxit de tot capdavanter.

Quan es tracta de dirigir equips i aconseguir l’èxit amb un negoci, cal ser un líder. Però en un món inundat de tecnologia i soroll digital, donar amb un és més complicat que trobar una agulla en un paller. De fet, més de 2 hores diàries es perden en distraccions i es calcula que la concentració es perd cada 11 minuts.

No és que no hi hagi líders. Però les característiques de l’entorn 2.0, l’elevada competència del mercat i els egos superlatius, llastren a aquells caps que aspiren a elevar la seva cultura, als seus empleats i a la seva empresa a un nou nivell.

Això, en el millor dels casos, doncs hi ha qui pretén imposar el respecte dels seus equips a força de títols indesxifrables. No obstant això, un veritable capdavanter ha de “aportar valor a la societat, inspirar als altres i impulsar-los a ser millors”, afirma Robin Sharma, expert en lideratge en MABS 2018, esdeveniment de management organitzat per Atresmedia.

Continuar llegint a marketingdirecto.com

game marketing | Rewans | areafdesign

REWANS, el nou Pokémon GO de les marques amb el qual els usuaris capturen premis.

Guanyar grans premis mentre es juga i interactua amb el mòbil ja és possible gràcies al game marketing. La companyia especialitzada en màrqueting digital, Optima Mobile, ha llançat REWANS, un nou canal de comunicació que ofereix grans oportunitats a les marques.

Es tracta d’una aplicació gratuïta que està basada en la realitat augmentada i la geolocalización. En ella, l’usuari ha de buscar i capturar els regals que es troben amagats a les diferents ciutats, i pel que s’ofereixen una sèrie d’instruccions amb l’aplicatiu que indica ‘fred’ o ‘calor’, depenent de la distància a la qual es trobi el premi.

Continuar llegint a marketingdirecto.com