Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil

Facebook pagava a usuaris per a espiar el seu mòbil, és il·legal?

 

Un altre escàndol a la vista per a Facebook: la companyia pagava 20 dòlars al mes als seus usuaris – entre ells adolescents – per a tenir accés a tota l’activitat dels seus telèfons.

Facebook surt d’una per a ficar-se en una altra. La companyia ha ocupat titulars de mitjans en reiterades ocasions aquest any, i no de manera positiva precisament.

Després de l’escàndol de Cambridge Analytica, al costat d’altres pràctiques dubtoses, ha tornat a sorgir polèmica en revelar-se que Facebook porta des de 2016 pagant mensualment a alguns usuaris per a espiar el seu telèfon mòbil.

 

Continuar llegint a Ticbeat.com

Consells per convertir les teves aficions en un negoci reeixit | Areafdesign

10 senzills consells per a convertir les teves aficions en un negoci online amb èxit.

Crear un negoci i treballar en el que ens agrada pot ser difícil, però hi ha millennials que ho han aconseguit. Aquests 10 senzills consells seguits per algunes de les persones més influents d’Internet t’ajudaran a convertir les teves aficions en un negoci reeixit.

El treball dels nostres somnis existeix, i podem aconseguir-lo. Moltes persones millennials ja han demostrat que qualsevol idea pot fer-se realitat en forma d’empresa reeixida que generi increïbles guanys,i per a això hi ha determinats consells a seguir que poden convertir les nostres aficions en un negoci reeixit.

Descobreix-los a TicBeat

influència al treball - 5 consells per convertir-te en una persona més influent en el treball - areafdesign

5 consells per convertir-te en una persona més influent en el treball

Vols ser una persona influent quan treballes en un projecte per així ajudar a la resolució de problemes i conflictes? Llavors has de conèixer els fonaments que t’ajudaran a aconseguir engegar aquesta habilitat de forma senzilla.

Influir en els altres s’ha convertit en una prioritat en les ocupacions per poder aconseguir la resolució de problemes. Així, es tracta una qualitat necessària per treballar en equip i ser partícip dels canvis que es produeixen en els projectes o idees.

Malgrat que aquesta habilitat de vegades pot ser difícil de dur a terme per a certes persones, és alguna cosa que tots podem aprendre i millorar amb pràctica. Per això, avui et portem alguns consells per fer-ho. 

Continuar llegint a TicBeat.com

lideratge

5 regles d’or per construir un lideratge llegendari

Robin Sharma, expert en lideratge, ha ofert una inspiradora ponència en MABS 2018 en la qual ha desxifrat les claus de l’èxit de tot capdavanter.

Quan es tracta de dirigir equips i aconseguir l’èxit amb un negoci, cal ser un líder. Però en un món inundat de tecnologia i soroll digital, donar amb un és més complicat que trobar una agulla en un paller. De fet, més de 2 hores diàries es perden en distraccions i es calcula que la concentració es perd cada 11 minuts.

No és que no hi hagi líders. Però les característiques de l’entorn 2.0, l’elevada competència del mercat i els egos superlatius, llastren a aquells caps que aspiren a elevar la seva cultura, als seus empleats i a la seva empresa a un nou nivell.

Això, en el millor dels casos, doncs hi ha qui pretén imposar el respecte dels seus equips a força de títols indesxifrables. No obstant això, un veritable capdavanter ha de “aportar valor a la societat, inspirar als altres i impulsar-los a ser millors”, afirma Robin Sharma, expert en lideratge en MABS 2018, esdeveniment de management organitzat per Atresmedia.

Continuar llegint a marketingdirecto.com

game marketing | Rewans | areafdesign

REWANS, el nou Pokémon GO de les marques amb el qual els usuaris capturen premis.

Guanyar grans premis mentre es juga i interactua amb el mòbil ja és possible gràcies al game marketing. La companyia especialitzada en màrqueting digital, Optima Mobile, ha llançat REWANS, un nou canal de comunicació que ofereix grans oportunitats a les marques.

Es tracta d’una aplicació gratuïta que està basada en la realitat augmentada i la geolocalización. En ella, l’usuari ha de buscar i capturar els regals que es troben amagats a les diferents ciutats, i pel que s’ofereixen una sèrie d’instruccions amb l’aplicatiu que indica ‘fred’ o ‘calor’, depenent de la distància a la qual es trobi el premi.

Continuar llegint a marketingdirecto.com

lideratge

Lliçons de lideratge: Un dels millors consells de Steve Jobs

Steve Jobs va aprendre una de les seves lliçons més valuoses per ser un bon capdavanter en el seu pas per NeXT, la startup que va fundar quan va deixar Apple. Descobreix un dels millors consells de lideratge de Jobs, que va dirigir a empleats de l’empresa més valuosa del món.

Una d’aquestes lliçons les va compartir amb estudiants del MIT en 1992, quan un alumne li va preguntar que era el més important que havia après en Apple i lloc en pràctica en NeXT. Va trigar 20 segons a pensar la seva resposta i no més de 60 segons a explicar-ho, però va anar probablement un dels millors consells de lideratge de Steve Jobs.

Si vols saber quina lliço és continua llegint l’article a TICbeat

Workaholics areafdesign

5 claus per combatre l’addicció al treball

Workaholics o addictes al treball són  aquelles persones que, sense obligació explícita, treballen a l’excés, amb tots els efectes contraproduents que això implica per a la seva salut física i mental o les seves relacions personals.

Entre els seus símptomes identificatius, els addictes al treball tenen tendències compulsives i els costa relaxar-se a causa de la seva obsessió amb l’esfera professional, la necessitat d’un control excessiu i el malestar que experimenten quan el rendiment no és òptim. A més, tenen incapacitat per delegar tasques i responsabilitats, no treballen bé en equip, es valoren solament sobre la base dels èxits i fracassos professionals i tenen relacions interpersonals escasses o complicades amb la resta dels companys.

Qualsevol persona de qualsevol àmbit pot veure’s afectada per aquest problema, que pot derivar a nivell físic i mental en insomni i problemes per dormir, desordres alimentosos, ansietat i estrès o major tendència a sofrir malalties cardiovasculars, hipertensió, marejos, fatiga o depressió. Des dels freelances i autònoms com a persones contractades a temps parcial, caps de grans multinacionals o amos de petits negocis, ningú es lliura i tots ells poden experimentar en algun moment addicció al treball.

Descobreix les 5 claus per combatre l’addicció al treball i evitar problemes de saluts futurs a ticbeat

Google-ara-permet-gestionar-les-dades-d'una-empresa-des-del-cercador-areafdesign

Google ara permet gestionar les dades d’una empresa des del cercador

Aquelles empreses que estan pendents de la seva presència online, i volen personalitzar la manera com apareixen en els productes de Google, trobaran una forma més simple de realitzar-ho.

Google ara permet a les empreses modificar i completar la informació de la seva Fitxa d’empresa, directament des del cercador. La dinàmica és molt simple: solament han de buscar la seva empresa en Google, i veuran que apareix un petit panell de control per administrar la informació

Continuar llegint a wwwhatsnew

Tendències en xarxes socials 2018

Noves tendències en xarxes socials 2018

Noves tendències en xarxes socials 2018 que els negocis hauran de conèixer per adaptar la seva estratègia de màrqueting en RRSS a la nova realitat virtual.

gamification -empresa

Ja apliques la “gamification” a la teva empresa?

El terme gamificació, de l’anglès “gamification”, pot traduir-se com “convertir en un joc”. Una definició formal podria ser la de “l’aplicació de conceptes i tècniques de la teoria de jocs a contextos aliens al joc”.