etapes-per-obrir-la-teva-botiga-online

Quins són les etapes per obrir la teva botiga online?

En 2016, el comerç electrònic ha facturat gairebé 24.000 milions d’euros i des de 2007 s’han triplicat les vendes online, segons Adigital. Descobreix les 6 etapes clau per crear una tenda online.

1. Fes un estudi de mercat
Amb la finalitat de llançar el teu negoci eficaçment, has de respondre a una necessitat realitzant prèviament un estudi de mercat.

Continuar llegint a marketing directo

Comprar-per-internet-de-manera-segura

Comprar per internet de manera segura

Un gran percentatge de població, ja han comprat alguna vegada per Internet, i és que la comoditat i rapidesa que ofereix no s’equipara amb un altre model, però, saben com realitzar les seves compres de forma segura?

Comprar per Internet s’ha convertit en una manera ràpida i eficaç d’adquirir productes sense haver de moure’ns del sofà. Això suposa un gran avanç, ja que amb tan sol un clic podem accedir a productes de tot tipus: des d’articles de roba fins a les últimes novetats en l’àmbit tecnològic com les ofertes de Mitjana Markt. La veritat és que, encara que no fa tants anys que Internet forma part de la nostra vida diària, la majoria dels espanyols ho ha utilitzat alguna vegada per fer compres.

Continuar llegint a marketing directo