Contractar una pàgina web

Contractar una pàgina web. La importància d’escoltar a un expert en web

Contractar una pàgina web | La importància d’escoltar a un expert en web

Hi ha una màxima quan un client contacta amb nosaltres i és la de “escoltar”. Després d’això, poden venir les preguntes, la presa de notes, els aclariments i les opinions. Però no pots col·locar-li un producte estàndard a tothom com si fos una bufanda.

Hi ha clients que no es volen complicar i una web presencial és suficient. En aquest cas nosaltres aconsellem que qui escolti sigui el client, perquè dins que se li faci una mica més genèric, sempre donarem el nostre toc perquè quedi tan bé com sigui possible i adaptat als requeriments que per experiència coneixem del sector del mateix.

D’altres, és el client qui ens explica la seva idea, allò que necessita i allò que vol. Però no sempre tots aquests aspectes els tenen realment clars. En aquest cas també aconsellem al client deixar-se aconsellar. Prenem els aspectes importants que controla del seu sector i els seus objectius i després adaptem això al seu pressupost i uns objectius reals i una estratègia escalable.

Contractar una pàgina web

Què vol dir això? És com quan et compres una casa nova però encara no hi has posat ni els mobles, ni l’has decorat o pintat. Al professional li diràs quin estil de vida portes, quins tipus de cases t’agraden, quin és el teu estil… El professional et preguntarà per quins colors t’inspiren, quina funcionalitat vols donar als espais de casa teva i amb això et guiarà perquè tot això quedi coherent, elegant i funcional.

Potser a tu t’apassioni el color festuc, però no crec que cap t’aconselli pintar-ho tot, o posar una enorme taula de 12 comensals quan dia a dia sou 2 persones i de tant en tant reps visites. Maximitzar funcionalitat, però respectant els teus gustos. (Potser tinguis el sofà de color pistatxo, o uns quadres o uns coixins, però tot en harmonia, conservant el teu estil però professional). I per fi tindràs una casa al teu gust.

administradores web

Bé, doncs una web és el mateix. Tu tens les teves idees i nosaltres escoltem i comencem a muntar la teva presència en línia al teu gust. Però deixa’t aconsellar. Fa anys que fem webs de tota mena, de sectors molt diversos, i encara que un negoci no s’assembla a un altre les premisses bàsiques que funcionen gairebé sempre són les mateixes.

Deixar-te assessorar no és perdre el control del teu projecte ni de bon tros. T’has de comunicar el màxim possible amb el teu professional, valorar les idees, aportar les teves i escoltar. I si no us escolten, canvia de professional 😊

Tot el procés de crear una web és més que prendre notes i posar fil a l’agulla. Nosaltres també veiem coses sobre la marxa que et poden interessar o que pots incorporar al teu projecte. Ens impliquem, perquè siguem realistes!, a nosaltres també ens agrada ensenyar les webs que hem fet i que despertin l’interès d’altres possibles clients. Podem fer tota la publicitat del món i posicionar-nos bé, fer campanyes, però tot això és molta més feina que tractar de fer que els nostres projectes agradin als nostres clients perquè parlin bé de nosaltres.

I tot comença per escoltar. Així de simple.