Contractació de manteniment de pàgines web

Una de les nostres màximes és la comunicació amb el client. Si tens dubtes amb alguns dels nostres plans pregunta’ns. T’assessorarem sense compromís.

Dades per contractació de plans de manteniment de pàgines Web i Botigues online.

Envia’ns les teves dades i de la teva web i un tècnic es posarà en contacte amb tu per donar-te les pautes per entrar a uns dels plans de manteniment web o botiga online. De seguida gaudiràs de la seguretat i tranquil·litat de molts dels nostres clients!

Què passarà quan enviïs la teva sol·licitud:

CLAUS D’ACCÉS A LA WEB

Primer et demanarem un usuari d’accés al panell del teu site per a avaluar en quines condicions està el teu web per dins.

AUDITORIA DE LA WEB

Després realitzarem una petita auditoria gratuïta de com està el teu web i el que podem realitzar en ella. Avaluarem si el contracte de manteniment de pàgines web que has triat és el correcte.

En el cas que hi hagi errors de fons o situacions especials que surtin de l’estàndard realitzarem una avaluació del cost dels canvis.

ALTA DEL MANTENIMENT WEB

Finalment, una vegada comprovat el teu site i que tot està correcte , ens posssarem en contacte amb tu per demanar-te les dades pel pagament, i un cop validades, entrarà en el registre de la nostra aplicació de manteniment web i plannings tècnics per a fer les tasques programades.