Consultoria web a Andorra

Gestionem i realitzem consultoria de projectes amb una càrrega tecnològica important i et guiem per a dur-ho a terme amb èxit.

Fem consultoria de projectes tecnològics de la mà de R&C Associats.

Realitzem projectes conjunts per oferir als nostres clients uns serveis encara més complerts, en aquest cas amb R&C Associats, partner estratègic i empresa del mateix grup.

Al servei de consultaria tecnològica que oferim, aconsellem a altres empreses a com utilitzar les tecnologies de la informació per aconseguir els seus objectius.

 

Us ajudem a ser més competitius en els seus negocis; optimitzant els seus processos, millorant la seva productivitat i obtenim el millor rendiment de les inversions realitzades en tecnologia. També ajudem a les empreses en el seu procés de digitalització. Som proactius i atents a noves oportunitats que la tecnologia ofereix cada día per donar al client la millor solució segons les seves necessitats.

 

Solucions tecnològiques

Gestionem el teu projecte i et proporcionem solucions de mobilitat (web responsive o Apps natives), implantació de software (gestors de projectes, CRMs,.. ) Busquem sempre la solució que més s’adapti a les teves necessitats, comparant entre les diferents que hi ha presents al mercat.

 

Consultors Google Workspaces

T’ajudem i acompanyem durant tot el procés d’alta del teu compte de Google Workspaces des d’Andorra. (t’aconsellem la solució a escollir i et guiem durant tot el procés del canvi, migrem els teus correus electrònics, t’ajudem a configurar la consola d’administració, et formem …).
Tot el que necessites per treballar, reunit en un únic paquet.

 

Google Workspace inclou correo electrònic personalitzat per la teva empresa i eines de col·laboració com Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Documents, Fulls de càlcul, Presentacions, Formularis, Sites i altres funcions.

consultoria web en andorra

El nostre equip de consultoria tecnològica acompanya als clients i el guia en totes les fases dels seus projectes.

Aplicacions Web.

Hem desenvolupat diverses aplicacions Web per ajudar a millorar o donar solucions tecnològiques a les empreses: Control d’Actius, Control horari, Gestió de la documentació i agendes, … Podem adaptar-les a les seves necessitats o desenvolupar noves que cobreixin tots els seus requeriments, ja que les desenvolupem nosaltres.

 

Plataforma col·laborativa, CRM i gestió de projectes.

Som partners de Bitrix24, solució de gestió empresarial que inclou moltes eines (Gestió de projectes, intranet, control horari, missatgeria (veu i dades), … ) i un CRM. T’ajudem a la seva implantació, integració i formació.

 

Gestió de Proveïdors.

No et preocupis per saber qui és el millor proveïdor o qui millor s’adapta a les teves necessitats. Us simplifiquem la relació amb els proveïdors, escollint la millor opció eficiència vs costos.

 

Outsourcing i Selecció de personal.

Tenim diferents models per adaptar-nos a les teves necessitats: Serveis, Processos, Projectes, Col·laboració i Selecció de personal.

MILLORARÀS EN

Agilitat de negoci

Reducció de riscos

Rendibilitat

Manteniment pàgines web

Seguretat