Com funcionen els hashtags en Twitter?

hashtags a twitter

Els hashtags a Twitter són fonamentals per trobar en una única seqüència les converses de diferents usuaris. Això vol dir que les etiquetes en Twitter et poden ajudar a ser trobat en les cerques i que poden funcionar, quan s’usa de manera col·lectiva, perquè certs temes es converteixin en tendències en Twitter atraient molt més atenció. 

Pots seleccionar diferents seqüències de Trendig Topic:

 • Destacats: Aquí trobaràs els tuits que emprant aquest hashtag han aconseguit més popularitat. Molts pertanyen a influencers o marques importants que compten amb bastants seguidors en les seves files.
 • En directe: En aquest apartat accediràs a la seqüència de tuits en viu de qualsevol compte que utilitzi hashtag.
 • Notícies: Procedeixen d’editors i mitjans de comunicació.
 • Fotos: Aquesta secció mostra un collage amb les imatges incloses en els tuits que usen aquest hashtag. 
 • Vídeos: Igual que amb les fotos, t’apareixeran aquells tuits que empren el hashtag buscat i que inclouen vídeos.
 • Altres:
  • Segons la gent: Fer la cerca segons la gent a la qual segueixes -de persones que segueixes- o amb el paràmetre “A prop teu”, segons la geolocalizació. Si fas clic a Inserir aquesta cerca, pots guardar-la.
  • Cerques relacionades: A l’esquerra de la pantalla també trobaràs l’apartat denominat Cerques relacionades, molt útil si cerques hashtags que no siguin oficials per als teus esdeveniments i campanyes. En la part dreta trobaràs Articles relacionats, on Twitter publica els articles més recents i populars.

TROBAR HASTAGS A TWITTER

 1. Cerca simple: Utiltiza el quadre de cerca en la cantonada superior de la pantalla.
 2. Cerca avançada: Aquí pots trobar tuits amb paraules  i frases concretes i exactes, en un idioma específic, de comptes determinats, prop de determinades ubicacions o publicats en unes dates concretes. Els resultats es mostraran en una seqüència amb diverses possibilitats.
 3. Escriure el hashtag directament en la URL: Per fer-ho has d’escriure-ho directament en la URL com per exemple: twitter.com/insertarhashtagaquí.
 4. Barra de tendències: Utilitzau quan vols trobar etiquetes populars des de zero, és la xona de Trending Topics.

Font: Ticbeat 

Olga Moran
Dissenyadora web