Claus per millorar els teus resultats en Social Media

social media areafdesign

Com ja sabras els mitjans socials són una poderosa manera de d’aconseguir clients potencials i augmentar les ventes, d’una manera econòmica i eficaç.

Però per aconseguir els teus objectius cal que treballis força, no es tot cosir i cantar. Per això nosaltres et volem ajudar donante uns consells per millorar els teus resultats en Social Media.

 • Fes ús de les xarxes socials amb eines de reproducció de vídeo en temps real.

  Facebook Live, Instagram Live, Persicope són eines de live streaming. Utilitzant-los generaràs atractius continguts dirigits al teu públic objectiu.

  El vídeo genera una major sensació de proximitat, humanització de la marca i vinculació emocional. També pot ser un espai ideal per respondre a preguntes, dubtes i queixes i proporcionar consells en directe o anunciar les novetats de la teva empresa.

 • Sempre ofereix contingut inèdit i creatiu per guanyar subscriptors.

 • Aposta pels seguidors orgànics i de qualitat

  Si els teus seguidors no interactuen de poc et servirà comprar seguidors o realitzar constantment campanyes. És fonamental que fidelitzis als seguidors que ja tens oferint un bon servei d’atenció al client i responent els seus dubtes de missatgeria privada.

 • Aposta pel contingut mixt

  Varia el teu contingut, utilitza vídeos, articles interessants, infografies, enquestes, etc per aconseguir més seguidors i fer que aquests s’interessin i interactuïn amb tu.

Olga Moran
Dissenyadora Web