Projectes Solidaris

Volem aconseguir que cadascun de nosaltres, de la població andorrana, conegui de bona mà l’esforç i el gran treball que fan aquestes associacions i d’aquesta manera puguin donar per la causa que més els motiva.

Impulsem Àrea Solidaria perquè estem convençuts que la solidaritat és cosa de tots.

No volíem ser menys ni quedar-nos endarrere i començar un nou projecte en el qual poguéssim aportar el nostre granet de sorra a les associacions del nostre país, i que la població, conegui de bona mà l’esforç i el gran treball que fan aquestes associacions i d’aquesta manera puguin donar per la causa que més els motiva.

L’objectiu del projecte es incentivar la recaptació de fons i visites a les pàgines del nostre col·laborador i promoure la consciència social solidària dins i fora de l’àmbit d’Areafdesing.

Condicions del projecte Àrea Solidaria:

 • S’oferirà automàticament un descompte del 5% a qualsevol donant, particular o empresa, que realitzi una aportació econòmica a qualsevol de les associacions col·laboradores, per al seu ús en la contractació de serveis web a Areafdesing.
 • Ens comprometem a donar l’1% de la factura del servei contractat a aquella associació que el client hagi fet el seu donatiu al tancament del servei amb el client/donant.
 • Disposarem en les nostres oficines guardioles caritatives, proporcionades per les associacions col·laboratives i instarem a tota persona que entri a les nostres instal·lacions a què faci un donatiu.
 • Divulgarem i promocionarem el projecte i la feina de les associacions col·laboradores mitjançant canals com les nostres xarxes socials i el nostre butlletí informatiu.

UNICEF promou la vigència dels drets de la infància i incideix en el desenvolupament de legislacions i pràctiques que en garanteixin la protecció davant els canvis socials i econòmics, a més de recaptar fons per finançar els programes que duu a terme arreu del món.

 

A Andorra, treballem perquè la societat conegui els problemes que afecten als infants, per promoure el coneixement dels seus drets i de la Convenció, i perquè els mateixos infants, adolescents i joves els coneguin i els puguin combatre.
DONACIONS PER PROJECTES
  • República Centreafricana: Suport al programa de reintegració comunitària per a infants prèviament associats a grups armats a la República Centreafricana.
  • Congo: Millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lékoumou.
  • Bhutan: Educació inclusiva de qualitat per als infants amb discapacitat
  • UNICEF en emergències: Els infants són els més vulnerables en situacions d’emergència.
ASSANDCA treballa en tres eixos: l’atenció als afectats, la divulgació de la malaltia i la promoció del voluntariat. Gran part de les iniciatives que es porten a terme al llarg de l’any serveixen per finançar projectes de l’Associació, projectes que ens permeten tirar endavant accions bàsiques per a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars, una de les nostres principals missions.
SERVEIS QUE OFEREIXEN
 • Assessorament i ajut en tots els tràmits que hagis de fer.
 • Viatges solidaris, tants viatges com facin falta sense cap tipus de limitació.
 • Activitat física solidària, l’exercici com un tractament més.
 • Programa d’allotjament, es cerca pis en cas de rebre tractament fora.
 • Assistència mèdica permanent a domicili les 24 hores.
 • Es proporciona el Coixí del Cor, millorant el teu benestar.
 • Servei de tatuatge de l’aureòla i el mugró, contribuint així a la recuperació de l’autoestima.
 • Altres serveis, acompanyament per part dels voluntaris.
bomosa-logo-opt
BOMOSA treballa per impulsar projectes filantròpics i de Social Business que fomenten valors socials, culturals, medi ambientals, educatius, esportius i aquells relacionats amb la protecció d’animals; que ajudin a la gent que viu i treballa a Andorra i en el seu entorn. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de persones que se senten identificades amb aquests projectes.
AMMA és una associació sense ànim de lucre formada per persones afectades, families i voluntaris. Neix amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries, defensar els drets de les persones afectades, orientar i ajudar a les famílies, etc.

 

​Son, alhora, una assocació que contribueix a l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible amb les nostres accions (ODS).

 

El seu logo representa les fulles de l’arbre japonès Ginkgo. Aquest arbre és conegut com a portador d’esperança, símbol de la vida i renovació. Les fulles tenen els colors d’Andorra i alhora, representen els colors primaris que donen vida a la resta de colors. La fulla groga del mig representa l’or que repara. Com la cultura kintsugi japonesa, l’art de fer fort i bonic allò que és fràgil. Quan alguna cosa ha patit un dany i té una història, es torna més bell.

Vols formar part d’aquesta iniciativa?

Ets una Organització no Governamental sense ànim de lucre?
T’interessa que areafdesign sigui el vostre col·laborador? Vols formar part d’aquest projecte?