Adéu al límit de 140 caràcters de Twitter.

 

Adéu al límit de 140 caràcters de Twitter.

 

 

Twitter després d’un mes provant la funció, ha decidit ampliar el seu límit de caràcters de 140 a 280 per a quasi tots els usuaris. Si us pregunteu el perquè d’aquest canvi continueu llegint..

Japó, Coreà i la Xina són els únics països que continuaran tenint el límit de 140 caràcters, ja que amb el seu idioma és possible dir més en menys caràcters a causa de la “densitat dels seus sistemes d’escriptura”.

Tot i que la companyia considera que no són necessaris tants caràcters com 280 per a un sol tweet –després d’ampliar duran un mes el límit per alguns usuaris, tan sols l’1% dels tweets usaven tot l’espai — si facilita expressar-se, provocant que s’enviïn més tweets que anteriorment. La qualitat de les seves publicacions es va reflectir en la quantitat de m’agradaretweets i esments que rebien – més que els usuaris amb el límit de 140.

La companyia ha explicat que els usuaris no haurien de veure un canvi dràstic perquè fa al seu “timeline“, però admeten que els mateixos experimentaran amb la nova funció publicant tweets absurds per demostrar que tot el que es pot fer amb 280 caràcters. Confien que a la llarga, els usuaris es relaxaran i tornaran a comportar-se amb normalitat.

Com tots els canvis, sempre hi ha gent a favor i en contra i aquest no és una excepció. Molts usuaris s’han queixat al·legant que es tracta d’un canvi innecessari, ja que l’essència de Twitter recau en la brevetat dels continguts que publiquen els usuaris.

Olga Moran
Dissenyadora webObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.