5 regles d’or per construir un lideratge llegendari

Robin Sharma, expert en lideratge, ha ofert una inspiradora ponència en MABS 2018 en la qual ha desxifrat les claus de l’èxit de tot capdavanter.

Quan es tracta de dirigir equips i aconseguir l’èxit amb un negoci, cal ser un líder. Però en un món inundat de tecnologia i soroll digital, donar amb un és més complicat que trobar una agulla en un paller. De fet, més de 2 hores diàries es perden en distraccions i es calcula que la concentració es perd cada 11 minuts.

No és que no hi hagi líders. Però les característiques de l’entorn 2.0, l’elevada competència del mercat i els egos superlatius, llastren a aquells caps que aspiren a elevar la seva cultura, als seus empleats i a la seva empresa a un nou nivell.

Això, en el millor dels casos, doncs hi ha qui pretén imposar el respecte dels seus equips a força de títols indesxifrables. No obstant això, un veritable capdavanter ha de “aportar valor a la societat, inspirar als altres i impulsar-los a ser millors”, afirma Robin Sharma, expert en lideratge en MABS 2018, esdeveniment de management organitzat per Atresmedia.

Continuar llegint a marketingdirecto.comObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.