5 exemples de “experiència del client” guanyadores que inspiraran la teva estratègia de màrqueting

A mesura que la competència entre les marques s’intensifica, les empreses han d’innovar i diferenciar-se generant campanyes i experiències centrades en el client que brindin al seu públic objectiu una raó de pes per convertir-se en clients.

L’experiència del client ha evolucionat d’una interacció entre la marca i el client a un factor important en la percepció de la marca. De fet, en 2017, Walker va trobar que el 86% dels compradors estan disposats a pagar més per una millor experiència del client. Els consumidors d’avui no solament prefereixen una experiència de compra positiva; sinó que l’exigeixen.

I amb el 62% de les empreses que reconeixen l’experiència del client com un diferenciador competitiu clau, els professionals del màrqueting definitivament no volen perdre’s els avantatges que pot aportar al seu negoci, tals com els clients habituals i una grandària de cistella més important.

Brindar una experiència destacada al client es basa a combinar dades i iniciatives online i offline, i crear una connexió emocional entre la marca i el client en involucrar-los i posar-los al centre de la seva estratègia.

Descobreix que van fer les marques coca-cola, Tesco, Hershey, McDonald, el duo de DJs suecs (Axwell / Ingrosso) i Customer Experience per marcar la diferència, en la seva estratègia de màrqueting a digimind.comObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.