5 claus per combatre l’addicció al treball

Workaholics o addictes al treball són  aquelles persones que, sense obligació explícita, treballen a l’excés, amb tots els efectes contraproduents que això implica per a la seva salut física i mental o les seves relacions personals.

Entre els seus símptomes identificatius, els addictes al treball tenen tendències compulsives i els costa relaxar-se a causa de la seva obsessió amb l’esfera professional, la necessitat d’un control excessiu i el malestar que experimenten quan el rendiment no és òptim. A més, tenen incapacitat per delegar tasques i responsabilitats, no treballen bé en equip, es valoren solament sobre la base dels èxits i fracassos professionals i tenen relacions interpersonals escasses o complicades amb la resta dels companys.

Qualsevol persona de qualsevol àmbit pot veure’s afectada per aquest problema, que pot derivar a nivell físic i mental en insomni i problemes per dormir, desordres alimentosos, ansietat i estrès o major tendència a sofrir malalties cardiovasculars, hipertensió, marejos, fatiga o depressió. Des dels freelances i autònoms com a persones contractades a temps parcial, caps de grans multinacionals o amos de petits negocis, ningú es lliura i tots ells poden experimentar en algun moment addicció al treball.

Descobreix les 5 claus per combatre l’addicció al treball i evitar problemes de saluts futurs a ticbeatObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.

Realitzem una auditoria SEO al teu web.

¡GRATIS!

Deixa'ns la URL del teu web i el teu correu electrònic i rebràs en el teu correu un informe SEO complet.

ENCANTATS DE PODER AJUDAR-TE!

Quan el nostre departament tècnic tingui el teu informe te l'enviem al teu correu electrònic