5 claus per combatre l’addicció al treball

Workaholics o addictes al treball són  aquelles persones que, sense obligació explícita, treballen a l’excés, amb tots els efectes contraproduents que això implica per a la seva salut física i mental o les seves relacions personals.

Entre els seus símptomes identificatius, els addictes al treball tenen tendències compulsives i els costa relaxar-se a causa de la seva obsessió amb l’esfera professional, la necessitat d’un control excessiu i el malestar que experimenten quan el rendiment no és òptim. A més, tenen incapacitat per delegar tasques i responsabilitats, no treballen bé en equip, es valoren solament sobre la base dels èxits i fracassos professionals i tenen relacions interpersonals escasses o complicades amb la resta dels companys.

Qualsevol persona de qualsevol àmbit pot veure’s afectada per aquest problema, que pot derivar a nivell físic i mental en insomni i problemes per dormir, desordres alimentosos, ansietat i estrès o major tendència a sofrir malalties cardiovasculars, hipertensió, marejos, fatiga o depressió. Des dels freelances i autònoms com a persones contractades a temps parcial, caps de grans multinacionals o amos de petits negocis, ningú es lliura i tots ells poden experimentar en algun moment addicció al treball.

Descobreix les 5 claus per combatre l’addicció al treball i evitar problemes de saluts futurs a ticbeatObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.