11 coses que un líder mai hauria de dir al seu equip

Per tot el món és sabut que un gran lideratge comporta una gran responsabilitat. Per això has de cuidar les teves paraules i no utilitzar fórmules per a comunicar-te amb el teu equip com les que recollim a continuació.

La comunicació o la intel·ligència emocional en el si d’una empresa són habilitats fonamentals per a promoure un treball en equip basat en l’empatia, la cooperació, l’aprofitament del talent, la creativitat o la confiança. D’aquesta manera, cada proliferen més els estils de lideratge com el de servei, que considera als empleats com a iguals i anteposar les necessitats dels membres de la plantilla, impulsant el desenvolupament del potencial individual i col·lectiu.

Tant a l’hora de remetre feedback als treballadors, establir les bases dels projectes o tenir reunions el llenguatge cobra, com en tot en la vida, una especial importància. És fonamental que tot líder incideixi i treballi aquest aspecte, eliminant els mals hàbits de gestió i proporcionant una orientació professional adequada i personalitzada per a cada persona de l’equip.

Continuar llegint a Tickbeat.comObre el chat
💬 Necessites ayuda?
Hola 👋!
Estem aquí per si vols consultar alguna cosa amb nosaltres. Sense compromís. Ens encantarà parlar amb tu.